Hol tudok hozzám illő barátnőt találni?
Mesélj, kíváncsi lettem:D
Mit takar nálad az elvont szó?:)
Én is egy elvont figura vagyok, magas és fura elvárásokkal, ami a gondolkodásmódot, intellektust illeti.
Én azt csináltam, hogy mindig, amikor találtam egy olyan lányt, aki a kisugárzása meg a viselkedése alapján úgy tűnt, hogy akár megfelelő is lehet, elkezdtem kicsit nyomozni utána. Persze, legtöbbször kiderült, hogy valójában ugyanúgy gondolkodik, mint az átlag, csak nem mutatja ki, mert félénk, visszahúzódó. Már-már kezdtem feladni, de mégse tettem, aztán ezzel a nyomozós technikával találtam egy olyan lányt, akinek a gondolkodásmódja szinte megegyezik az enyémmel. Már csak az a gond, hogy hogy kezdeményezzek nála.
Amúgy kíváncsi lennék, mit értesz elvont alatt, úgyhogy ha szeretnél, írhatnál egy privát üzenetet erről.
Átlagtól eltérő...
Kinek mi az átlag, ez relatív:'D
Szerintem a gondolkodásmódot nem lehet hamar kiismerni, mindenki tud szolgálni meglepetésekkel. Próbálj meg különböző fórumokon beszélgetni vagy járj el mondjuk rajz szakkörre, vagy bármire, ami érdekel, és úgy gondolod, lehet ott olyan, akivel kijönnél. Vagy, ha érdekel az ilyen tudatos álmodás, meg ezotéria, ilyen beállítottságú lányokat is találsz, főleg itt, az ezotéria rovatban. Sok sikert hozzá, én szurkolok!^~^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!