Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mért álmodom ezt? Akar engem?

Mért álmodom ezt? Akar engem?

Figyelt kérdés

A barátommal 15hónapig voltam együtt. Azóta 15 hónap telt el és nem voltam szerelmes utána még senkibe. Nagyon szokott hiányozni. A mostani barátnőjével 15 hónapja járnak. És egyre gyakrabban álmodom vele azt,hogy járunk. Mostanság msnen vagy akár ilyen oldalakon rám ír mint pl: a facebook. Hogy miújság mi a szitu veled. (Állítólag nagy a szerelem a mostani kapcsolatában) Akkor mért ír rám 15hónap után? Azt hallottam,hogy akivel álmodsz az akar téged. Ez igaz? De a szakításunk viszont eléggé furcsa volt.

Megálmodtam,hogy szakítani fog velem és utána 5évre rá megint járni fogunk az álmomban az apjával kezdtem el beszélni. Miközben igaziból elkezdett csörögni a telefonom és az apja volt az. Másnap nem találkoztunk és az utána lévő nap szakított velem.

2010. máj. 24. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:

"Azt hallottam,hogy akivel álmodsz az akar téged. Ez igaz?"

Nem. Éppen fordítva, akiről álmodsz, azt te akarod. Az álmaid ugyanis a vágyaid és félelmeid megnyilvánulása.

2010. máj. 24. 20:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezek szerint akivel nem álmodsz, az akar téged:-).
2010. máj. 24. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért szakított veled?
2010. máj. 24. 20:54
 4/4 A kérdező kommentje:

A lényeg az,hogy össze jött a legjobb barátnőjével...

De mégis nem durva amit álmodtam? az egyik fele teljesült,hogy vége lett.

2010. máj. 24. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!