Mért álmodom ezt? Akar engem?
A barátommal 15hónapig voltam együtt. Azóta 15 hónap telt el és nem voltam szerelmes utána még senkibe. Nagyon szokott hiányozni. A mostani barátnőjével 15 hónapja járnak. És egyre gyakrabban álmodom vele azt,hogy járunk. Mostanság msnen vagy akár ilyen oldalakon rám ír mint pl: a facebook. Hogy miújság mi a szitu veled. (Állítólag nagy a szerelem a mostani kapcsolatában) Akkor mért ír rám 15hónap után? Azt hallottam,hogy akivel álmodsz az akar téged. Ez igaz? De a szakításunk viszont eléggé furcsa volt.
Megálmodtam,hogy szakítani fog velem és utána 5évre rá megint járni fogunk az álmomban az apjával kezdtem el beszélni. Miközben igaziból elkezdett csörögni a telefonom és az apja volt az. Másnap nem találkoztunk és az utána lévő nap szakított velem.
"Azt hallottam,hogy akivel álmodsz az akar téged. Ez igaz?"
Nem. Éppen fordítva, akiről álmodsz, azt te akarod. Az álmaid ugyanis a vágyaid és félelmeid megnyilvánulása.
A lényeg az,hogy össze jött a legjobb barátnőjével...
De mégis nem durva amit álmodtam? az egyik fele teljesült,hogy vége lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!