Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez az álom mit jelenthet?

Ez az álom mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Emberek ugráltak ki kb. az ötödik emeletről nagyon kis méretű trambulinokra, köztük volt az egyik exem és egy kollégám is. Volt benne transzvesztita is fütyivel, cicivel, terroristák akartak hatalmas pénzösszegekkel átverni és a végén belémszállt egy női démon és fájdalmas volt. Amikor felébredtem egy V betű

árnyékát láttam a falon, amiről a vendetta jutott eszembe és az inkvizíció is bevillant, illetve egy fura bajszos pali a könyvtárból aki a pokollal ijesztgetett.

2017. aug. 17. 17:10
 1/3 anonim ***** válasza:
jelentettelek.
2017. aug. 17. 17:18
 2/3 A kérdező kommentje:
De miért? Ez egy álom volt, neked nem szoktak rémálmaid lenni? Azt hittem ez egy fórum, ahol meg lehet ilyeneket beszélni.
2017. aug. 17. 17:44
 3/3 anonim ***** válasza:
azt hermafroditának hívják,nem transzvesztitának,de mindegy elég beteg cuccot írtál ide,ha tényleg ezt álmodtad,ha nem
2017. aug. 18. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!