Mit jelenthetett ez az álom?
Két volt osztálytársammal álmodtam, akik a valóságban nem ismerik egymást: egyikük a jelenlegi legjobb barátom, másikuk egy lány, akihez mindig is vonzódtam, de ez nem talált viszonzásra.
Az álom első "képében" valamilyen iskolai táborban voltunk, ahol a legjobb barátom ült a padlón, és szánt szándékkal odapisilt (?), miközben jelen voltak olyan osztálytársaim is, akik nem ismerik a barátomat.
A másik "képben" pedig ebből a szobából kijőve egy csoportba kerültem a lánnyal és még két másik emberrel, majd egy tanár elküldött minket kettőnket, hogy egy ússzunk egy nem túl nagy medencében, ahol mi gyakorlatilag kettesben úsztunk körbe-körbe a medence partja mentén, de ellentétes irányban. A valóságban egyébként ez a lány sokkal jobban tudhat úszni, mint én (én közepesen tudok, ő profin), de az álomban ez egyáltalán nem jelent meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!