Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Osztálykiránduláson voltam ahol a barátnőm nagyon sok piát hozott változatos módokon elrejtve. Az egyik alkoholos italt egy villanykörtében találtam, és azt megittam. Ezért vagy 100 méter magasat tudtam ugrani. Ezért anyum benevezett egy atlétikai versenyre. Az odavezető úton a mulatós zenei "stílust" szidtam. A versenyen 2.ik lettem, és nyertünk egy halom pénzt. Ezért apum vett egy bordó Musztángot és azzal elmentünk a Balatonra cuccok nélkül.

Mit jelent ez?

16/L

2017. aug. 6. 15:05
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és a maradék pénzt az egyik barátnőmre költöttem, aki el szeretett volna menni már régóta New Yorkba. Ugye milyen önzetlen vagyok?
2017. aug. 6. 15:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Hogy erős a fantáziád. :D
2017. aug. 6. 15:54
 3/6 anonim válasza:
Sok álom arról szól, ami általában ébrenlét alatt körül vesz minket, vagy ami foglalkoztat. Az ugrás egy meghatározó mozzanat az álmodban, lehet hogy ez jelent valamit. A nyeremény meg egyértelmű.Valószínűleg nagyban kitölti a gondolataidat, hogyha sok pénzed lenne, akkor mire költenéd.
2017. aug. 7. 00:45
 4/6 anonim válasza:
A Musztángot passzold át nekem
2017. aug. 7. 10:36
 5/6 anonim ***** válasza:
semmit.
2017. aug. 7. 12:12
 6/6 anonim válasza:
Azt hogy nehéz napod volt, és jó a képzelőerőd.
2017. aug. 10. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!