Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez?

Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

Volt egy legjobb barátnőm akivel 12 èvig BFF-ek voltunk, de aztán mind a kettőnk miatt, lehet hogy èn jobban hibás voltam, de az a lènyeg,hogy összevesztünk ès vège lett. Eltelt azóta 3 èv ès 8 hónap èv. De ezutan meg nem lett vege a dolognak 1 suliba jartunk es tobbszor is volt konfliktus kettonk kozott. Nyár elejèn találkoztam a tatájával ès mesèlt róla. A fülembe ültette a bogarat,hogy mi lenne ha talán már így nem annyira gyerek fejjel megtudnánk beszèlni. Nèha nèha gondoltam rá de ennyi. Ma este viszont vele álmodtam. Elmentem hozzájuk tisztázni akartam a dolgokat. Ő behívott ès nem beszèlgetünk hanem szórakoztunk,medencèztünk ès közben jókat nevettünk. Álmom közben tisztára olyan èrzèsem volt,hogy ez a valóság. De amikor felèbredtem csalódtam.:( Szval ez azt jelenti,hogy lèpnem kène hátha megtudjuk beszèlni?

15/L

2017. aug. 6. 06:31
 1/6 anonim ***** válasza:
22%
Fingunk.sincs ..oldd meg! Az álom meg sose valós . Csak az agy játszik velünk. Sose valós. Ne higgyj ebbe
2017. aug. 6. 08:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Köszönjük szépen Mr materialista Ákos Zsolt.

Ezt nyugodtan veheted jelnek :)

2017. aug. 6. 10:41
 3/6 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne megpróbálni azt, hogy megbeszélitek és ha nem is úgy lesz ahogy az álmodban legalább akkor is túl vagy rajta
2017. aug. 6. 14:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ma este írni fogok neki. Nem veszítek vele semmit:D
2017. aug. 6. 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Talán sok görcsöt okoztok egymásban,és nem jön össze,de az álmod arra utal,hogy le kell rendezned dolgaidat.

Legjobb módszer,ha elmondod neki,mit jelentett neked ő,és te milyen hibákat követtél el kapcsolatotokban.Az ő hibáit NEM A TE DOLGOD felsorolni!

2017. aug. 7. 16:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi, hetfon talalkoztunk es megbeszeltunk mindent.:) Sot meg ujra baratok is lettunk.:)
2017. aug. 9. 07:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!