TAPASZTALT ÁLOMFEJTŐK! Mit jelent az álmom?
Mély nyomot hagyott bennem. Egész nap úgy érzem, mintha az álom bennem hagyott volna valamit. Érdekelne, hogy jelent e valamit és ha igen, mit?
Van egy fiú aki tetszik, ez a sztorink: https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..
Az álmom a jövőbe tekintett. Valószínűleg újra osztálytársak leszünk ezzel a tetsző fiúval, aki megint csak legyen Tomi, mint az előző kérdésnél.
Az álmom:
Az új suliban van az első nap, ahol Tomival osztálytársak vagyunk. Összetalálkoztam az osztályfőnökkel, az újjal, aki kb. 24 év körüli lehetett és letegeztem, mivel még nem tudtam, hogy ő lesz az o.főm. Ez volt a párbeszéd: Én: - Ó! Heló! (az o.főm mellett állt egy másik tanár, aki így szólt:) -Máris így letegezed? Aztán hirtelen a terem ajtajánál állok. Belépek és a gyerekek beszélgetnek, akár egy szünet alatt. Az o.főm a tanári asztalnál, lúdtollal írt valamit és morcosan nézett rám, majd így szólt: -Igen? Hallgatlak? (mintha azt várná, hogy bocsánatot kérjek. Ugyanígy kértem bocsit anyukámtól is, mikor összevesztünk, ő is ugyanezt mondta és ugyanabban a stílusban, mint az álmomban az o.főm.) Aztán én így szóltam erre:- Jó! Rendben! Bocsánat! Könnyeztem, mivel a szemem sarkából láttam, hogy Tomi is a teremben ül (akkor már mindenki némán ült és hallgatta a bocsánat kérésemet). Aztán ránéztem Tomira és láttam, hogy ő is könnyezik és valahogy tudtam, hogy azért, mert sírni lát. Újra időugrás van. Az udvaron voltam, szünet volt. Az osztálytársaim csapatba elmentek a kert végébe, ahol egy titkos csapat volt és valami szervezet volt a tanárok ellen, amibe benne volt Tomi is. Pontosabban nem emlékszem, hogy a szervezet célja mi volt, de valami összeesküvés a gonosz o.fő ellen. Engem terrorban tartott az o.fő, eltiltott Tomitól, mert tudta valahonnan, hogy szerettük egymást, ezért csak titokban az udvaron, egy rejtett helyen találkoztunk és beszélgettünk a múltunkról meg, hogy hogy vagyunk. De éreztem, hogy az álmom alatt és most is egész nap van rajtam egy nyomás, amit szerintem az o.fő ruházott rám, hogy folyamatosan a nyomomban van, hogy eltilt Tomitól. És egész nap éreztem ezt a nyomást, még ha álom is volt, de éreztem.
Ez simán megtörténhet, ugyan is alapjában ez a jövő vár rám: egy osztályba Tomival és akár ilyen osztály és o.fő is lehet. Ki tudja?
Kérlek titeket írjátok le mit jelent az álmom, fontos lenne! Hiszek a jóslatban, hiszek a második életben és hiszek az álmokban. Anyukám járt jósnőnél régebben és valóban megjósolta a jövőjét.
Szóval aki tud segíteni, kérem írja le mit akar tudtomra adni az álmom! Esetleg, ha segít belinkeltem a múltunkat Tomival, ott van fent a link!
Nagyon köszönöm a normális válaszokat!
Baboly
mégis mi a földszntet vársz? mit kell elemezni??
hagyjá már a hormonos álmaiddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!