Miért nem tud szerintetek a barátom mostanában rendesen aludni? Bőv. Lent.
szóval a sztori: az utóbbi időben nagyon rosszul alszik, sokszor el is alszik (pedig nem szokása) reggel az első órájáról mert este sokszor felébredt. Kivétel nélkül mindig emlékezni szokott arra hogy mit álmodik, de mióta ilyen rosszul alszik nem emlékszik arra hogy mit álmodott és hogy az álomban mi okozta hogy felébredt.
tudni kell hogy nem volt jó a gyerekkora, sőt naggyon is rossz volt (nem részletezném mert hosszú lenne de a lényeg hogy senkinek se kívánom h 15 évesen intézze az apja temetését mert az anyja idegosszaomlást kapott...és ez csak ízelítő...) és anyját kimondottan utálja, igazából rajtam kívül senkit se szeret az életben.
gondoltam a rossz időre de most hogy tudom hogy nem tudja mit álmodik...így kétlem h a rossz idő miatt lenne...
sokat néz horror-t de bírja igazából én is sokat nézek vele horrort, gyakorlatilag rezzenéstelen arccal nézi végig a legbrutálisabb példányokat is. kedvenc filmjei egyébként.
légyszi segítsetek mert nagyon aggódok h mi lehet vele :(
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!