Van egy ékszerteknősöm és mostanában nem lehet tőle aludni mert idegesnek tűnik, és hangoskodik. Mit tegyek ez ellen?
Hihi, milyen ismerős a helyzet.
Fogadok, hogy éjjel rugdossa a fűtőtestet (vagy valami mást) esetleg mászkál és neki koppan az üvegnek.
Én azt tettem, hogy kivettem az akváriumból és hagytam, hogy találjon magának valami helyet a szobában és ott aludt.
hát igen, eltaláltad, folyamatosan, de nem merem kinnt hagyni mert mivan ha kiszárad?
azt fogom csinálni hogy átrakom egy lavorba vagy valamibe ami kevésbé hangos vagy nem tudom:))
de miért csinálja este lefekvéskor ő is alszik de ajnalra már újra dühöng:!!!!
Tedd át.
Egyébként annyira nem szárad ki, pláne ha valamikor hajnali 1-2 óra körül teszed ki.
Nem tudom, hogy miért csinálja. De nekem már évek óta a lakásban randalíroznak. Szóval nyugodtan kiteheted.
Nekem az egyik szokta februárban (és kicsit még márciusban is) csinálni mindig. Mászkál a rácson és imád visszacsattanni a vízbe. Azért csinálja olyankor, mert tojást kell tojnia. Ezt kezdi cirka hajnali 5-6 között, és befejezi reggel 9-10 felé.
Külön szoktam rakni, az előszobában ilyenkor ki van készítve egy régi műanyag babakád, abba teszek vizet és hagyom érvényesülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!