Le lehet vágni a sárgafülű ékszerteknősöm körmeit? Ugye nem fájna neki?
Amikor meg akarom mosni a teknőst, vagy kicserélni az akvárium vizét és beletenni a tekit a csapba, mindig annyira kapálózik. Ráadásul jó nagyra is nőtt, úgyhogy nagyon fáj, amíg átrohanok vele a csapig mert karmol össze-vissza. Arra gondoltam... nem lehetne-e esetleg levágni a körmét? Légyszi csak az írjon aki TUTI biztosra tudja, mert az utolsó dolog amit vele akarok csinálni az hogy fájdalmat okozzak neki!!!
(Légyszi a KÉRDÉSRE válaszoljatok, mert tudom, hogy vihetném egy kis dobozban, vagy máshogy is csinálhatnám...de szándékosan nem azt kérdeztem, mit csináljak ehelyett)
A végéből le lehet csípni, ha nagyon muszáj. De a zöldes részt ne érintsd (közelébe sem), mert ott van az élő szövetrész.
Amúgy vízcserekor nyugodtan kiteheted a szobába, tetszeni fog neki és így nem karmol össze annyira.
Ó, köszönöm, sejtettem hogy nem kéne, ezért is tettem fel a kérdést.
Tehát reszelni körömreszelővel szabad? Ez biztos??? Mert akkor egy picikét reszelnék belőle.
(Igen, de nem az a lényeg hogy nem tudom, hova tegyem vízcserénél... hanem pl. néha leviszem az udvarra, hagy sétálgasson a fűben, és olyankor is majd szétkarmol mire leérek vele. :// )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!