Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom halottakkal?

Miért álmodom halottakkal?

Figyelt kérdés

Olyan emberekről,állatokról álmodom akik részesei voltam az életemnek.Pl:A kiskutyám,a kedvenc nagynéném,a nagymamám stb

Ők mindannyian meghaltak.Mostanában egyre többet álmodom róluk..PL: A mamámmal,vagy a nénémmel beszélgetek..a kiskutyámat sétáltatom,játszom vele.Vagy álmomban azt számolgatom,hogy hány évesek,és miért is haltak meg..

Újra átélem a temetést vagy az kórházi napokat..

Sokszor hajnalban arra ébredek,hogy sírok...pedig nem vagyok ilyen..

Köze lehet annak,hogy lassan 40 éves leszek,és félek a haláltól? vagy miért álmodom róluk???

2010. máj. 22. 14:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért, mert sokat jelentettek neked és még mindig nagyon hiányoznak és sokat gondolsz rájuk. Az agy újra feldolgozza álmunkban a dolgokat és így előfordulhat, hogy többször felbukkannak. Hogy félsz-e a haláltól, azt csak te tudhatod. Remélem segítettem.
2010. máj. 22. 15:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Háát nem tudom... Kolleganőm nagymamája volt ugyanígy. Nekik van egy ismerősük (nem tom mivel foglalkozik), aki kiderítette, hogy azért van, mert már rég volt a temetőben. Nem lehet, hogy Te is csak rég "látogattad" meg őket, és így üzennek, hogy hiányzol!
2010. máj. 22. 15:05
 3/8 anonim ***** válasza:

azért látod őket álmaidban, mert elintézetlen ügyük van veled.

hogy megbékéltesd őket, vihetnél a sírjukra virágot, és elmondhatnál egy imát.

2010. máj. 22. 15:09
 4/8 anonim válasza:
Én ha halottal álmodom, akkor mindig esik az eső. Ha a fogam kihullik akkor pedig halálhírt hallok. Ez eddig kivétel nélkül mindig bejött. Amúgy nem érdekel az álomfejtés, de ezt a két dolgot már évek óta figyelem.
2010. máj. 22. 15:18
 5/8 A kérdező kommentje:

Akikről álmodom tényleg hiányoznak,de lassan 20 éve halottak...(na jó a kiskutyám csak 5 éve)

Azóta nem is voltam a temetőben,de nem is tudok elmenni,mert nem tartózkodom Magyarországon.Ha elintézetlen ügyeim lennének velük kapcsolatban akkor miért csak az utóbbi fél évben álmodom róluk?

A legrosszabb,hogy állandóan azt számolgatom,hogy a néném 42 éves volt amikor meghalt.(a mamám sokáig élt)A másik rokonom is 45 éves volt amikor meghalt stb...

Inkább ez zavar,hogy utóbbi időben egyre többször álmodom velük...Legtöbbször a halálukról..

2010. máj. 22. 18:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor lehet hogy tudat alatt a haláltól félsz.Én 30vagyok,és fiatalabb koromban soha nem féltem tőle.Viszont ahogy idősödök egyre inkább eszembe jut,és rohadtul nem akarok meghalni,illetve félek is tőle,és nagyon idegesít hogy ez elkerülhetetlen,az időskorról nem beszélve.
2010. máj. 23. 05:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Aki egyszer az életed része volt,élő vagy holt,arról álmodhatsz is!Az emlékek néha "fellobbannak"!
2010. máj. 23. 06:02
 8/8 anonim válasza:
15:05... ez azért egy kicsit morbid :D.
2010. okt. 9. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!