Miért álmodom halottakkal?
Olyan emberekről,állatokról álmodom akik részesei voltam az életemnek.Pl:A kiskutyám,a kedvenc nagynéném,a nagymamám stb
Ők mindannyian meghaltak.Mostanában egyre többet álmodom róluk..PL: A mamámmal,vagy a nénémmel beszélgetek..a kiskutyámat sétáltatom,játszom vele.Vagy álmomban azt számolgatom,hogy hány évesek,és miért is haltak meg..
Újra átélem a temetést vagy az kórházi napokat..
Sokszor hajnalban arra ébredek,hogy sírok...pedig nem vagyok ilyen..
Köze lehet annak,hogy lassan 40 éves leszek,és félek a haláltól? vagy miért álmodom róluk???
azért látod őket álmaidban, mert elintézetlen ügyük van veled.
hogy megbékéltesd őket, vihetnél a sírjukra virágot, és elmondhatnál egy imát.
Akikről álmodom tényleg hiányoznak,de lassan 20 éve halottak...(na jó a kiskutyám csak 5 éve)
Azóta nem is voltam a temetőben,de nem is tudok elmenni,mert nem tartózkodom Magyarországon.Ha elintézetlen ügyeim lennének velük kapcsolatban akkor miért csak az utóbbi fél évben álmodom róluk?
A legrosszabb,hogy állandóan azt számolgatom,hogy a néném 42 éves volt amikor meghalt.(a mamám sokáig élt)A másik rokonom is 45 éves volt amikor meghalt stb...
Inkább ez zavar,hogy utóbbi időben egyre többször álmodom velük...Legtöbbször a halálukról..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!