Megéri a tudatos álmodás?
AZ ALVASI PARALIZIS NEM FELTETLENUL ROSZ(elso alvasi paralizis tapasztalatbol beszelek). Szoval...
Nagyon beleettem magam a tudatos almodasba, sikerult egy joparszor, sima valosagtesztelesekkel, de aztan megprobaltam egy halado technikat, ami annyibol all, hogy megorzod a tudatossagod alomba kerules soran, ami 100%, hogy halucinacioval/kepzelodessel jar. Ketszer probaltam, sikerult, mindketszer sikerult, enyhen halucinaltam, de nem volt paralizis es bar egy ember volt a szobamba egyaltalan nem feltem tole, nem volt felelmetes. Ez ketszer megtorten es a harmadik ilyen technikaval eloidezett alom utan alvasi paralizisbe ebrettem es EGYALTALAN nem volt rosz. Ki akartam nyitni a szemem, de alig tudtam eppe csak az egytiket, rajottem hogy ez egy paralizis. Hasznaltam a technikat, miszerint ha gyorsan pillogtatsz es rendszertelenul veszel levegot akkor helyrejossz. En meg is csinaltam, de egyaltalan semmi ijesztot nem halucinaltam (valami az ablak alatt csattogott, meg a konyhabol is, kepeket nem lattam). Szoval szerintem, ha halado technikaval kerulsz alomba, es megtapasztalod milyen a halucinacio, utanna ha veletlenul alvasi paralizisbe kerulsz egyaltalan nem lesz rossz. En is tartottam ettol a benulastol, de most ez az utolso amitol tartok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!