Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Megéri a tudatos álmodás?

Megéri a tudatos álmodás?

Figyelt kérdés
Szeretnék tudatosan álmodni, de félek az alvási paralízistől.

2017. júl. 19. 16:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyszer volt alvásparalízisem. Nem tudtam mozdulni és egy szellemalak volt az ágyam előtt. Szerencsére fel voltam készülve, elkezdtem visszatartani a levegőt amint rájöttem mi van, 10 másodperc múlva felébredt a testem.
2017. júl. 19. 20:42
 12/14 anonim válasza:
Szerintem megéri mert ha tudatában vagy hogy nem valós amit látsz akkor annyira nem rossz de elég szar érzés nekem még csak egy gyengébb verzióval volt szerencsém találkozni te az sem olyan jó hogyha a szoba másik feléből remegve nézed hogy valami meg akar ölni de sok szerencsét én is tegnap kezdtem el gyakorolni ;)
2017. júl. 20. 13:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Valaki aki ért ezekhez: Az hogy lehetséges hogy én is tudatosan álmodom, de sosem volt még alvási paralízisem? Olyan volt már nagyon sokszor hogy féltem megmozdulni ezért el kellett magamban számolnom háromig és háromra megmozdultam, de ezeknél ilyen 4-5 próbálkozás után sikerült tényleg megmozdulnom. Vagy ez a paralízis? Nem nagyon értek ezekhez :D
2017. aug. 14. 15:31
 14/14 anonim válasza:

AZ ALVASI PARALIZIS NEM FELTETLENUL ROSZ(elso alvasi paralizis tapasztalatbol beszelek). Szoval...

Nagyon beleettem magam a tudatos almodasba, sikerult egy joparszor, sima valosagtesztelesekkel, de aztan megprobaltam egy halado technikat, ami annyibol all, hogy megorzod a tudatossagod alomba kerules soran, ami 100%, hogy halucinacioval/kepzelodessel jar. Ketszer probaltam, sikerult, mindketszer sikerult, enyhen halucinaltam, de nem volt paralizis es bar egy ember volt a szobamba egyaltalan nem feltem tole, nem volt felelmetes. Ez ketszer megtorten es a harmadik ilyen technikaval eloidezett alom utan alvasi paralizisbe ebrettem es EGYALTALAN nem volt rosz. Ki akartam nyitni a szemem, de alig tudtam eppe csak az egytiket, rajottem hogy ez egy paralizis. Hasznaltam a technikat, miszerint ha gyorsan pillogtatsz es rendszertelenul veszel levegot akkor helyrejossz. En meg is csinaltam, de egyaltalan semmi ijesztot nem halucinaltam (valami az ablak alatt csattogott, meg a konyhabol is, kepeket nem lattam). Szoval szerintem, ha halado technikaval kerulsz alomba, es megtapasztalod milyen a halucinacio, utanna ha veletlenul alvasi paralizisbe kerulsz egyaltalan nem lesz rossz. En is tartottam ettol a benulastol, de most ez az utolso amitol tartok :)

2017. szept. 21. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!