Mit takarhat az álmom?
Idegen volt a hely, ahol aludtál, ez is okozhatta a kellemetlen álmot. Kényelmetlenül, idegenül érezted magad, némi félelemmel is talán.
Ennek ellenére vagy emellett persze nem zárható ki, hogy mindez több lehetett pusztán a tudatod játékánál. Ha negatív energiák voltak jelen a szobában, álom alatt kihathat rád, hiszen akkor egy sokkal érzékenyebb tudatállapotban vagy, mint éber állapotodban.
Amennyiben az imádkozásod azt tudatosította benned, hogy te vagy az erősebb, s hogy nem félsz, akkor jól tetted.
Halod, ma én is azt álmodtam hogy álmmba sírva keltem fel rémálmomból és anyához futottam (lássuk be fiuként egy álom miatt elég durva sírni :'D, na lényeg hogy álmomba miután felkeltem ott, mikor világos lett viszajöttem a szobámba, de a redűny le volt húzva, nem lehetett felhúzni hiába húzta a zsinórt, az ajtó beragadt, de kitéptem a zárat oszt kijutottam xd, majd anyával visszamentem megnézni h mi van ott egy kib aszott szelem, anya szolt apumnak, en meg papucsba elkezdtem futni és felkeltem xD
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!