Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam ezt?

Miért álmodtam ezt?

Figyelt kérdés
Szóval a hozzánk közel lévő park egyik fáján (a legnagyobb fáján ) ismeretlen emberek voltak felakasztva, akik állítólag mind öngyilkosságot követtek el és elég sokan voltak. Ez mit jelent ??

2017. júl. 11. 11:04
 1/4 szabo renii válasza:
túl sok horror filmet nézel
2017. júl. 11. 11:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Utoljára tavaly nyáron néztem horrort :D
2017. júl. 11. 12:19
 3/4 anonim válasza:

A legtöbb álomnak nincs értelme, ezért ne is aggódj miatta.

De ha nem akarod hagyni magad lebeszélni, akkor figyelj, hogy a jövőben ér-e olyan hatás, esemény, ami esetleg kapcsolódhat ehhez az álmodhoz, és ha igen, akkor örülj, hogy lám, előre megálmodtál valami erre utaló dolgot D:

De nagy eredményre ne számíts !

2017. júl. 11. 13:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nem visszatérő, akkor nem érdemes foglalkozni vele.

Valamint ha komolyan érdekelnek az álmok, akkor tanulj meg tudatosan álmodni.

A cselekményt ne befolyásold, csak menj oda, és kérdezd meg pl. az akasztott embert hogy mi történik.

Lehet hogy eleinte "metaforásan" válaszol, de ha eleget faggatod kiböki hogy mi van.

Az álmodban minden a tudatalattid kivetülése. Minden kérdésre készségesen válaszolnak.

2017. júl. 11. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!