Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam ezt?

Miért álmodtam ezt?

Figyelt kérdés
Annyival kezdődött az álom,hogy egy osztályteremben voltam,és ott voltak az osztálytársaim,de az egyik lány,akibe szerelmes voltam, dühösen nézett rám,aztán elmosolyogta magát,és kibékültem vele. Egyébként a valóságban nagyon csúnyán összevesztem vele,és lelépett. Szerintem vele már soha nem békülök ki. De miért álmodtam azt,hogy kibékültem vele? Mit jelenthetett az álom?
2017. júl. 4. 10:23
 1/6 anonim ***** válasza:
szeritem meg fog halni és örökre bántodni fogol e miat szeritem
2017. júl. 4. 10:32
 2/6 anonim válasza:

Azt hogy sajnálod hogy összevesztél vele. Talán tudat

alatt szeretnéd ezt a békülést.

2017. júl. 4. 10:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Én inkább tovább akarok lépni,minthogy kibéküljek vele. És már nem is vagyok belé szerelmes,vagy egyszerűen kiszerettem belőle.
2017. júl. 4. 10:46
 4/6 thoomas26 ***** válasza:

Tudatosan azt gondolod, hogy már nem érdekel ő téged, de tudat alatt, a lelked mélyén szeretted volna még a békülést. Legalábbis az álmod idején még ez volt benned mélyen. Az álmok sokszor nem köntörfalaznak, a meztelen igazságot tárják elénk.

Valószínűleg inkább azt érezhetted belül, hogy jobb lett volna, ha nem így alakul s ha béküléssel ért volna véget az összeveszés, s mint egy kedvezőbb alternatív változatként jelent meg álmodban mindez.

2017. júl. 4. 14:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha rád mosolyogna azzal a édes szemével kibékülnél vele, most ne tagad. Idézd fel milyen jó volt átölelni. Ne felejtsd el a szépet.
2017. júl. 4. 19:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem öleltem át,és teljesen viszonzatlan volt az egész.
2017. júl. 4. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!