Miért álmodtam ezt?
Figyelt kérdés
Annyival kezdődött az álom,hogy egy osztályteremben voltam,és ott voltak az osztálytársaim,de az egyik lány,akibe szerelmes voltam, dühösen nézett rám,aztán elmosolyogta magát,és kibékültem vele. Egyébként a valóságban nagyon csúnyán összevesztem vele,és lelépett. Szerintem vele már soha nem békülök ki. De miért álmodtam azt,hogy kibékültem vele? Mit jelenthetett az álom?2017. júl. 4. 10:23
1/6 anonim válasza:
szeritem meg fog halni és örökre bántodni fogol e miat szeritem
2/6 anonim válasza:
Azt hogy sajnálod hogy összevesztél vele. Talán tudat
alatt szeretnéd ezt a békülést.
3/6 A kérdező kommentje:
Én inkább tovább akarok lépni,minthogy kibéküljek vele. És már nem is vagyok belé szerelmes,vagy egyszerűen kiszerettem belőle.
2017. júl. 4. 10:46
4/6 thoomas26 válasza:
Tudatosan azt gondolod, hogy már nem érdekel ő téged, de tudat alatt, a lelked mélyén szeretted volna még a békülést. Legalábbis az álmod idején még ez volt benned mélyen. Az álmok sokszor nem köntörfalaznak, a meztelen igazságot tárják elénk.
Valószínűleg inkább azt érezhetted belül, hogy jobb lett volna, ha nem így alakul s ha béküléssel ért volna véget az összeveszés, s mint egy kedvezőbb alternatív változatként jelent meg álmodban mindez.
5/6 anonim válasza:
Ha rád mosolyogna azzal a édes szemével kibékülnél vele, most ne tagad. Idézd fel milyen jó volt átölelni. Ne felejtsd el a szépet.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem öleltem át,és teljesen viszonzatlan volt az egész.
2017. júl. 4. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!