Egy olyan személlyel álmodtam, aki hiányzik, mit jelent ez? Álomfejtés után olvastam, de nem találtam semmit.
Elkezdődött a középsuli és rengeteg felsőbb évessel ismerkedtem, barátkoztam össze. Az a lényeg, hogy van egy személy akit megkedveltem (srác) és szinte minden nap ír, de legalább is 10-ből 8 alkalommal biztos. Az ország másik végében fog tanulni mert idén elballagott. Igazából párszor utaltam arra hogy találkozhatnánk, de mindig TÚL ELFOGLALT...
Az álmomban megláttam, odafutottam és szabályosan ráugrottam mint egy majom.xdd A lábaimmal a derekát, a kezeimmel a nyakát karoltam át és nem hittem el hogy random összefutottunk egy bolt előtt amiből kijöttem. Folyamatosan csak az "Úristen" jött ki a számon mert annyira valósághű volt, ő pedig mondta hogy mennyire örül hogy újra lát. Nem vagyok meleg, nem tetszik vagy ilyesmi, egyszerűen ez alatt a pár hónap alatt annyira megszerettem mintha a testvérem lenne. De úgy érzem hogy csak netes barátok maradunk...
"Egy olyan személlyel álmodtam, aki hiányzik, mit jelent ez?"
Szóval azt jelenti, hogy hiányzik neked a fiú.
Amit most leírtál (szöveget), keress benne szavakat pl. Futás, bolt, boldogság, etc.. Azután ezeket a szavakat keresd meg az álmoskönyvben. De szerintem szimpla hiány érzése. Az álmok kivetítik az érzéseidet, gondolataidat álmok formájában IS. Nekem is netes barátom van, és vele szoktam álmodni. Szó szerint beszélgetek vele álmomban. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!