Mit jelenthet ez az álom?
Arról szól, hogy valamilyen pszichológiai betegségem lett, amit én nem észleltem magamon, teljesen normálisnak éreztem magam, a többi ember ,,fedezte fel" és bezártak, hogy ne tudjak elszökni,amíg megvizsgálnak, ennek ellenére többször is megpróbáltam, de viszont mindig elkaptak. Nagyon úgy éreztem, hogy én vagyok ,,a nap fénypontja". Ezután
bármi előzmény nélkül azt hiszem egy kirándulásra mentünk az iskolával és a buszon ültem majd azt mondta a rajztanár,
hogy nincsen semmi gond, a mai orvostudománnyal és jó gyógyszerekkel lehet kezelni a helyzetet. Én csak bólogattam, hogy OK, bár nem értettem továbbra sem, hogy mi ez a helyzet.
(Aztán a rajztanár meg akart ajándékozni, azt hiszem azért, mert sajnált. Nem akartam elfogadni, de a mögöttem ülő két gyerek azt mondta, hogy fogadjam el, így elfogadtam. Egy nutellás szendvics szerűség volt benne xD).
Az álom nagy része a szökési próbálkozások voltak.
Nagyon érdekel, hogy miről szólhat ez az álom mert ma egész nap hasonló közérzetem volt, mint az álomban.(múlt éjszaka álmodtam.)
Néztél valami műsort amiben benne volt a "pszi" szórészlet, ezért álmodtál ilyen betegségről.
Valamiért megharagudtál több emberre, az agyad a fogva tartással lázad ezen emberek ellen.
Aztán elindult a kaki a beleidből, ez buszon ülés, majd a nutellás szendvics a bekakilást reprezentálja, a hátad mögött ülő pajtások pedig az agyad egészségközpontja, ami azt közölte veled, hogy nyomd ki a kakit, mert ha bent marad az károkat okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!