Mit gondoltok erről az álomról? Mitől álmodok mindig ilyesmiket?
Ritkán szoktam álmodni is valamit este, ha igen, annak nagyon örülök, akár egy rémálomnak is
Na de itt az álom:
Úgy kezdődött hogy a spongyabob világában voltam, tunyacsáp szerepében. Kirándulni mentünk valami tengerhez, vízhez. Jött velem patrik, spongebob akik megnehezítették a dolgot. A háttérben a lány osztálytársaim jöttek. Őket nem nagyon láttam, csak tudtam. Egyedülmaradtam, és amikor megláttam a helyet ahova mennénk, előtünt mögülem a patrik, spongyabob és futottak a vízhez, beleugrottak. Eközben azt ordítottam hogy ne, és én is futottam.
Amint beleugrottak a víz elkezdett vöröses színű lenni, és amikor én is benne voltam már vörös-fehéres színű lett. Azonnal kijöttem. Ők azt mondták: fúj de undorító ez a víz. Én feldühöftem, és elfutottam a víz mellett. Hirtelen magam előtt egy kis "standot" találtam, bementem. Ott nekidőltem a falnak, és megint megjelentek, amikor megnyugodtam. Volt bent egy fehér hűtő, kinyitottuk halak voltak bemne. Csodálkoztunk, mert volt benne víz, és nem folyt ki. (Sárga csíkos, de főleg kék halak) egyszer csak kiürült és fekete valamik voltak ott. Azok pirányákká változtak, egyik kijött, megnőtt és meg akart enni minket. Ekkor láttam egy fekete ne zavarjanak tábla, ez nem tudom mit csinált.. Talán megzavarta. A kezembe került egy flakon kóla, kb 1,5 dl volt benne. Ez nagyon tetszett neki, és a szájába dobtam. Elfutottam, többé nem láttam. Ekkor odajött hozzám patrik, spongebob, nem láttam egyik jelenetben se az arcukat. Másik oldalról az osztálytársam jött, azt mondta: gratulálok, és adott egy sárga kis csokit mindannyiunknak. Eltűnt. Felismertem a hangját, de az arcát neki se láttam. Ekkor elsétáltam arra, ahonnan jöttem, éés.. Itt felébredtem..
Aki tudja megmondaná mit jelenthet?
Most ballagtam, ahoz köze lehet?F/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!