1/8 anonim válasza:
Fogalmam sincs, mi az az azbálm :(
3/8 anonim válasza:
egy részük semmi
egy részük valami
egy részük bármit
4/8 anonim válasza:
A "semmit"jelentő álmok álmodói nappali gondolatai is semmit jelentenek,hiszen ugyanazon semmitérő elméből származnak.
5/8 A kérdező kommentje:
És az mit jelent, ha egy fiúról álmodok (aki tetszik és gyakran elő fordul, hogy vele álmodom)?
2017. jún. 12. 23:45
7/8 anonim válasza:
Az álom lényegében az, hogy az agyad feldolgozza azt ami veled történt, és ezek alapján próbál következtetni, és felkészülni arra, ami történni fog. Ha felébredsz közben, akkor még a tudatos részben van, így emlékszel rá. Ha utána ébredsz fel, akkor addigra elrakja a tudatalatti részbe. Ha a következtetés nagyon jól sikerül, akkor történik az, hogy később valami kapcsán úgy érzed, hogy megálmodtad előre, mert tényleg pontosan úgy történt, vagy nagyon hasonlóan, mint ahogy számítottál rá. Ha valaki tetszik neked, akkor azért álmodsz vele, mert szeretnél vele találkozni, így a tudatalattid számára ésszerű feldolgozni annak a lehetőségét, hogy épp vele vagy.
8/8 A kérdező kommentje:
Egyszer azt álmodtam, hogy jövök el a fodrászomtól és meg láttok egy utca nevét amit soha nem figyeltem. Mikor tényleg jöttem el a fodrászomtól akkor igazából láttam az utca nevét és éreztem, hogy ezt megálmodtam. Csak ott álltam egy ideig és néztem azt a táblát amire rá volt írva az utca neve.
2017. jún. 14. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!