Mit jelentenek ezek a számok?
Figyelt kérdés
Az álmaimban gyakran feltűnik a 42-es és az 5-ös szám. Van ezeknek úgymond jelentése? Csak kíváncsi vagyok, mert nem nagyon hiszek a számmisztikában, de már nagyon fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy miért szerepel minden álmomban ez a két szám, és hogy van-e jelentésük. Előre is köszi a választ! :D2017. febr. 19. 16:09
1/5 anonim válasza:
a válasz az életre a világmindenségre meg mindenre: 42
a 5 pedig lehet az 5 elem,az ötágú csillag,vagy az én születésnapomat is jelölheti
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi :DDD
2017. febr. 19. 16:40
3/5 anonim válasza:
Az 5 es a 42 elemzese annyit rejt,hogy valami valtozas erlelodik a szamodra,es az angyalok kerik h tovabbra is higgy,mert folyamatosan valasz erkezik az imaidra.
4/5 anonim válasza:
Az 5-ös lottón játszd meg a 42-tes számot!
Ha ez mellé kihúzzák a többi, általad szabadon választott számot, téted sokszorosát nyered!
5/5 anonim válasza:
Szerintem is próbáld meg a' lottón !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!