Miért zaklanak álmomban? Nem csak szexuálisan. Leírom bővebben.
Már egy ideje mindennap álmodok rosszat. Nem mindig csak rosszat, néha jót is mellé, de a rossz mindig ott van. Felkeléskor még emlékszem rájuk, de már elfelejtettem a nagyrészét. Olyanoktól elkezdve, hogy valaki lát akárhol vagyok és SMS-eket küld erről. Akkor ma már bankszámlakivonatot küldött, hogy ellopa az összes pénzem. Tegap másfajta volt. Akkor egy csöves vert fenekemre, én pedig meg akartam ütni, de lefogta a kezem és tehetetlen voltam, hiába kapálóztam tiszta erőből. Olyan is volt, hogy(férjnél vagyok ennek ellenére) egy rég nem látott, totál gusztustalan régi ismerősömmel megcsaltam. Az aktus nem volt benne az álmomban, de akkor is megcsaltam és nem tudtam megmagyaráni miért tettem.
Szóval az álmaim nem mindig függnek össze, csak mindig rossz. Van, hogy emiatt rossz érzésem is van napközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!