Megálmodtam tegnap, az éjszakai londoni terrortámadást, tanum is van rá?
Hol van ebben a szándékos gázolás, a késelés.
.
Ha (Isten ments!) évek múlva történik hasonló eset, mint amilyenről most írsz, büszke leszel arra, hogy megálmodtad?
Lövöldözés nem volt?
Hát a rendőrök, hogyan lőtték le a támadókat? + robbantást is a rendőrök csinálták. Nem vagyok büszke sem és kérkedni sem kérkedek vele.
"Following the rampage four explosions - confirmed as controlled blasts by the police "
Erről ennyit. De köszi, hogy kötekedni próbáltatok. :D
Ezek elég gyakoriak mostanában és elég általános dolgokat álmodtál ( minden támadás alatt ezek vannak), szóval nem mondanám megálmodásnak.
Viszont arra kíváncsi lennék, hogy mit értesz az alatt, hogy tanúd is van rá?
Tanúm is van rá, mivel kereken elmondtam a támadás előtt 1 nappal egy személynek, hogy milyen hülye álmom volt. Persze lehet szkeptikusan nézni a dolgokat, de az ezüst metál kék matricás londoni police kocsi, hogy elhúz az üzlet előtt az utcán tisztán meg van. Ja és még azt is mondtam ennek a személynek, hogy londonban történt az álmom.
A kocsi:
Támadó ahogy belép az üzletbe szintén előttem van, robbanás, lövöldözés szintén fülembe cseng.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!