Megálmodtam a magyar meccsek kimenetelét?
Délben elaludtam és megálmodtam,mi lesz a magyar foci válogatott sorsa az első 2 meccsen. Feröer ellen a kapuban Gulácsi Péter áll, Fiola-Lang-Guzmics-Kádár védelemmel, középpálán Kalmár-Nagy-Kleinheislerrel,míg a csatársor Stieber-Szalai-Dzsudzsák felállásban. Ezután, a gólok következtek.
Dzsudzsák befele cselez egy elhibázott szöglet után,amit a feröeri védők kifejeltek. Dzsudzsák leveszi,cselez befele, és kilövi a bal alsót. A második gól, Kalmár cselez a 16-son belülre, lepasszolja Szalainak,aki eg kis gondolkodás után a jobb alsóba lő.
A Svájci meccsen ugyan úgy állunk ki,csak Nikolics játszik Szalai helyett. Nagy Ádámot fellökik épphogy a tizenhatoson kívül. Dzsudzsák áll a labdánál,amit ballal a jobb kapufára lő,amit Guzmics befejel. Később,Lang lerántja Dzemailit. Schar áll a labda mögött,amit Gulácsi épp hogy szögletre tud menteni.
A csoport állása: 1. Portugália 2. Magyarország 3. Lettország 4. Svájc 5. Feröer 6. Andorra
Ezt a kérdést tegyük félre későbbre. :)
Amúgy már ott sántít a dolog, hogy három csatárral játszunk... Herr Meister egyedül fogja erőltetni elöl Szalait, mint általában.
Egyébként legyen így!
Nincs baj, csak szerintem Herr Meister 4-1-4-1-ben, vagy a megszokott 4-2-3-1-ben fogja játszatni a csapatot. Szalai elöl ékként, mögötte három vagy négy támadó középpályás.
Technikailag valóban mindegy, hogy papíron hova helyezzük Dzsudzsákékat - csak azt sajnálom, hogy nem játszatja két csatárral a válogatottat. Erre már nem mondhatja, hogy nincs Európa-szinten elfogadható minőségű csatárunk, mert Nikolics mi, ha nem az? Értem, hogy Szalai kell az előreívelős taktikánál a labda megtartásához, de ő meg sokszor kevés egyedül, ha nincs egy csatártárs, vagy legalább egy gyorsan mögé felzárkózó Kleinheisler.
Sajnálom, de ez nem jött össze :s
Svájc az első, kétlem hogy a végére. helyre leessen, meg azt is hogy Lettország feljöjjön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!