Álmaimban láttam a tökéletes nőt. Hogy verjem ki a fejemből?
Figyelt kérdés
Mintha nekem teremtették volna ,amikor felébredtem azt hittem ez az álom az a valóság.
Nagyon valós volt.
Lehet ez a.lány létezik , és ugyanezt gondolja?
2017. jún. 4. 12:13
11/25 anonim válasza:
A nő létezik. Járj nyitott szemmel, fel fogod ismerni, ha találkoztok.
12/25 anonim válasza:
Ez csak trollkodás vagy csak erős szert szednek az emberek, akik hisznek az álmokban?
13/25 anonim válasza:
Nem szedünk semmit, de megestek már velünk ilyenek az életben :)
16/25 anonim válasza:
Hogy javították ki a helyesírási hibákat a kérdésben?
17/25 anonim válasza:
Bézból ütővel verd ki a fejedből vagy falhoz, amíg amnézás nem leszel.
18/25 anonim válasza:
"Nagyon" szánalmasak és gyerekesek vagytok.
Miért nem lehet neki normálisan válaszolni?
Nekem is volt már hasonló álmom.
Nem tudhatod hogy létezik e.Talán pontosan ugyan abban a formában nem,de lehet megismersz majd valakit akiről később kiderül hogy ő nagyon hasonlít az álmodban lévőre.Nekem legalábbis így volt.
19/25 anonim válasza:
3-as mi a franc az a zene .-. különben kedves kérdező azt szeretném mondani hogy: kitudja, lehet létezik lehet nem lehet volt olyan lehet lesz.
20/25 A kérdező kommentje:
Én örulnék neki a legjobban ha létezne.
És 3# nagy semmi amit mondtál , hogyha megunsz egy nőt , akkor hogy lehet tökéletes?
2017. jún. 6. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!