Miért álmodok gyakran temetőrő?
Eddigi legjobb álmaim közé tartozik egy olyan, amiben nagy szerepet játszott egy temető. Egy barátommal rohantam át rajta mezítláb, nagy, fehér ruhában, és annyira, de annyira boldog és nyugodt voltam :) Csak nevettem és futottam.
Viszont van egy visszatérő rémálmom is, ami temetőben játszódik. Ebben a saját sírom felett guggolok, aztán a hullám hirtelen kinyúl a földből a csontos kezével, és én rázuhanok az aszott húsdaraboktól bűzlő vázamra. Borzasztóan ijesztő ez az egész helyzet, látom a koponyámat, a szemgödrömben bogarak másznak, a megmaradt néhány hajcsomó a fejemen az égnek mered.
Érdekes, hogy mennyire különbözőek ezek az álmok, pedig ugyanazon a helyen játszódnak :D
Félsz a haláltól? Vagy esetleg úgy érzed, ez az élet része, és teljes megkönnyebbülést fog okozni? Félsz a sötétben? A halálesetek milyen hatással vannak rád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!