Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok gyakran temetőrő?

Miért álmodok gyakran temetőrő?

Figyelt kérdés
Jól érzem magam ott, sírokat gondozunk vagy pedig ott éljük a mindennapokat.
2010. máj. 16. 17:02
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Szia!Én is egy időben gyakran álmodtam temetőkről kb.hetente 1-2 szer,de akkor nekem mindig volt valami lelki gondom ami nyomasztott.imádok én is temetőkben sétálni és a sírokat nézegetni,ott olyan csend és nyugalom van annyira vonz,néha én is úgy megszeretnék halni,de nyíltan erről soha nem beszélek,mert úgy mint az előttem szólók beteg dolog tartják, és megvetik az ilyen embert!
2010. máj. 16. 18:59
 12/21 anonim ***** válasza:

Eddigi legjobb álmaim közé tartozik egy olyan, amiben nagy szerepet játszott egy temető. Egy barátommal rohantam át rajta mezítláb, nagy, fehér ruhában, és annyira, de annyira boldog és nyugodt voltam :) Csak nevettem és futottam.

Viszont van egy visszatérő rémálmom is, ami temetőben játszódik. Ebben a saját sírom felett guggolok, aztán a hullám hirtelen kinyúl a földből a csontos kezével, és én rázuhanok az aszott húsdaraboktól bűzlő vázamra. Borzasztóan ijesztő ez az egész helyzet, látom a koponyámat, a szemgödrömben bogarak másznak, a megmaradt néhány hajcsomó a fejemen az égnek mered.

Érdekes, hogy mennyire különbözőek ezek az álmok, pedig ugyanazon a helyen játszódnak :D

Félsz a haláltól? Vagy esetleg úgy érzed, ez az élet része, és teljes megkönnyebbülést fog okozni? Félsz a sötétben? A halálesetek milyen hatással vannak rád?

2010. máj. 16. 19:27
 13/21 anonim ***** válasza:
Menj sírásónak
2010. máj. 16. 19:35
 14/21 A kérdező kommentje:
A haláltól nem félek, de a sötétben nagyon.
2010. máj. 16. 20:21
 15/21 anonim ***** válasza:
szerintem nem kéne másnaposan ilyet álmodni , egyébként ez durva állom, hogy temetöröl álmotsz nem vagy beteg haver? mert azért ez egy kicsit durva
2010. máj. 18. 20:03
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a haverod, mert lány vagyok. Másnapos meg főleg nem.
2010. máj. 18. 20:12
 17/21 anonim ***** válasza:
és lány haver nem létezik?:)
2010. máj. 18. 20:21
 18/21 anonim ***** válasza:
A temető az egyik legnyugodtabb hely!Az ember ott,kikapcsol , tesz egy kis időutazást a múltba ,és általában a jó dolgokra gondol.
2010. máj. 18. 21:12
 19/21 anonim ***** válasza:
Lány vagy én meg fiú :D egyszer összejöhetnék :D csak tudod ugy megbeszélni a dolgokat írj ha érdekel :DDD én 18 vagyok korod?? ::D:D::D
2010. máj. 19. 07:50
 20/21 A kérdező kommentje:
21 vagyok
2010. máj. 19. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!