Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok gyakran temetőrő?

Miért álmodok gyakran temetőrő?

Figyelt kérdés
Jól érzem magam ott, sírokat gondozunk vagy pedig ott éljük a mindennapokat.
2010. máj. 16. 17:02
1 2 3
 1/21 anonim válasza:

Ez egy beteg elmére jellemző álom.

Fordulj orvoshoz.

NEM VICC!!!

2010. máj. 16. 17:10
 2/21 réksp válasza:
0%
nem tom
2010. máj. 16. 17:14
 3/21 anonim ***** válasza:

hát ez tényleg beteges álom. jól érzed magad a temetőben.. ott éled a mindennapjaidat.

csatlakozom az első hozzászólóhoz.

2010. máj. 16. 17:20
 4/21 anonim válasza:
esetleg nincs valaki oylan halott acsaládba akit nem tudtál elengdni nagyon ragaszkodtál hozzá?mert nem hiszem hogy beteg lennél mert ilyet álmodsz
2010. máj. 16. 17:24
 5/21 A kérdező kommentje:

A nagyszüleim kiskoromban meghaltak és csak egyre emlékszem.

Mindig irigykedtem az olyanokra, akiknek még élnek a mamáik és papáik.

2010. máj. 16. 17:29
 6/21 Valkyrja válasza:
Nem hiszem, hogy beteges lennél... A temető (mint a halál egy szimbóluma) lehet annak a jelképe is, hogy tudat alatt lezártál valamit, ami addig nagy szerepet játszott az életedben. De ez csak magánvélemény. Nem akarlak megijeszteni, de anyám megálmodta apám, nagybátyám, nagyapám halálát,de még az én balesetemet is. (viszont pozitív, hogy a fogantatásomat is :) )
2010. máj. 16. 17:37
 7/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de már 7-8 évre visszamenőleg álmodom hetente kéthetente. Nem félek ott, jól érzem magam. Lehet azért, mert sokat járunk temetőre a családdal, de még egy barátnőmmel is gyakran megyünk ki megnézni a szeretteink sírját, vagy csak beszélgetni. Amúgy is szeretek sétálgatni a sírok között, olvasni a idegen névtáblákat, elképzelni, hogyan életek.
2010. máj. 16. 17:41
 8/21 anonim ***** válasza:
Én erről soha nem álmodtam még, de én is nagyon gyakran járok temetőbe. Most h*lyén fog hangzani, de sok helyen bent is laknak emberek, családok a temetőbe és ott is élnek, oda járnak haza munkából. Ilyen pl. a Kozma utcai Új köztemető. Bent szállók, lakóházak vannak, és nekem sok ismerősöm, haverom van köztük. Gyakran járok be hozzájuk, fordult elő már olyan is, hogy ott bográcsoztunk (pár méterre a síroktól). Már korábban is észrevettem magamon, hogy szeretem megnézni a régi (de tényleg régi, pl 18xx) sírokat, azok véseteit, feliratait, neveit, üzeneteit. Engem csodálatra méltat, hogy régmúlt idők egy kis darabja kerülhet így közel hozzám.
2010. máj. 16. 18:19
 9/21 A kérdező kommentje:
Melyik városban van így?
2010. máj. 16. 18:28
 10/21 anonim ***** válasza:
2010. máj. 16. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!