Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Szokatlan dolog történt álmomban. Édesapámmal álmodtam aki több,mint 10 éve meghalt és soha nem szoktam vele álmodni.
Szóval azt álmodtam,hogy vmi réten vagyok és odajön egy 10éves forma kisfiú hozzám egy kutyával. Összebarátkoztunk és megkérdezte h : Akarod látni az édesapádat? és ekkor megjelent Apu. Sírva rohantam oda hozzá..és beszélt hozzám..mondtam neki hogy nagyon hiányzik..mondta hogy mi is neki.
A következő kép az hogy már otthon vagyok,és megint előbukkan a kisfiú Apuval együtt. Sok mindent kérdeztem Aputól a múlttal kapcsolatban erre válaszul 2 fekete lóval jelent meg a szomszéd háztetőn.
Sírva ébredtem.
Mióta meghalt alig álmodtam vele...lehet üzenni akarna valamit? Kiváncsi lennék a ti véleményetekre is
2010. máj. 16. 11:10
1/2 anonim válasza:
Egyszerüen csak hiányzik neked. Üzenni nem sok féle képpen tud ha már... :(
2/2 anonim válasza:
Az álmokban szinte semmisem az, aminek látszik. Halottakat látni egyet jelent olyasmi hiányával, ami soha nem lehet a tiéd. Ezt most nem személyekre, hanem tárgyakra értem. A kisfiú kedvességet a kutya a hűséget jelképezi. A rét az örökkévalóság. A 2 fekete ló egyértelműen betegség. A háztető füst, köd, eső, rossz idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!