Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Az álmomban a barátaimmal voltam egy hatalmas hajón es láttam több kis hajót amin a nevem volt felírva nagyra. És én ezt mutattam a barátnőimnek hogy hűű nézzétetk az én nevem van rajta, hű azon is. ( Egyébként, 1 hete hajóztunk, és az is érdekesség lehet hogy külföldön vagyok és a külföldi barátaimnak mutattam a (kicsi) hajókon lévő magyar nevemet. Ezt csak így mellékesen írom talán így könyebb a fejtés) Ez mit jelenthet? Köszönöm2017. máj. 6. 20:59
1/2 anonim válasza:
Az élményt vissza kaptad álom formájában ennyi . A tudat alattinak jól esett és neked is.
2/2 thoomas26 válasza:
Jól esne egy kis önbizalom növelés, szeretnél a barátaid, barátnőid előtt egy kicsit felvágni, egy kicsit többnek látszani, ami persze nem feltétlen jelent túlzott egoizmust, lehetséges, csak egy jóleső elismerésre vágysz.
Büszke vagy arra, hogy magyar vagy és/vagy némi honvágyad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!