Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit csináljak? Megölik a szüleit

Mit csináljak? Megölik a szüleit

Figyelt kérdés
Barátnőm folyamatosan azt álmodja hogy őt bezárom egy rácsos szobába ahonnan végig nézi ahogy én megölöm a szüleit.. Mit csináljak vele? Hova vigyema mert mmár súlyos

2017. máj. 5. 23:07
 1/4 anonim válasza:
Mond meg neki hogy az álom az csak a képzelet müve.és ez nem azt jelenti hogy meg fogod ölni a szüleit, hanem azt jelenti hogy szereti a szüleit és nem szeretné elveszízeni.es ha ez sem segít akkor bolond az a lány mert az álmok nem szoktak valóra válni és ezel szerintem mindenki tisztában van.
2017. máj. 5. 23:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Ehhez elég egy álomfejtő, aki megmondja, mit jelent az álom.
2017. máj. 5. 23:46
 3/4 thoomas26 ***** válasza:
Valóban azért álmodja a lány mindezeket, mert a lelke mélyén fél a szüleitől való elszakadásra, képletesen úgy éli meg, mintha a szülei helyébe szeretnél lépni. Ha ennek ellenkezőjéről biztosítod, és ezt ő is ténylegesen megérti, akkor az ilyen jellegű álmai megszűnnek.
2017. máj. 6. 09:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hozzá teszem elég rossz viszonyban vagyok a szüleivel mert szerencsétlen lány csak rosszat kapott tőlük az életben és ilyenkor álmában zokog sír..
2017. máj. 6. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!