Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Gyilkosságról álmodni? Ez mit...

Gyilkosságról álmodni? Ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy suliban voltunk és hát minden egy átlagos napnak indult. Nem emlékszem pontosan mindenre, de nagyjából. Kint esett és nagyon el volt borulva. A suliban nem láttam senkit, aki amúgy a suliba jár vagy ott tanít, csak olyan embereket (feketébe öltözve) akiktől a hideg kirázott. Bementek az egyik terembe, és kerestek valamit vagy valakit. Aztán már hirtelen ott volt az egyik tanárnőm és kérdezett tőlem valamit (arra nem emlékszem mit) amikor hirtelen lövést hallottunk. Elindultunk arra amerről a hang jött, és mindenhol vért láttunk. Amikor megtaláltuk, akit lelőttek (igazából nem ismerem) a mosdóba vittük és megpróbáltuk feléleszteni (?!) valami fontosat akartun tőle megtudni.

Már többször álmodtam ezt, de itt mindig felébredek, és sose tudom meg kik a gyilkosok, kit ölnek meg és miért. Mindig csak a lövést hallom és a vért meg a halottat látom. Nagyon nyomasztó ez az egész, de félni nem félek. Mit jelenthet ez? Vagy hogy tudnék tenni ellene, hogy ne ezt álmodjam?

2017. máj. 2. 15:50
 1/3 thoomas26 ***** válasza:

Nem érzed magad biztonságban. Vagy valóban az iskolában, vagy máshol, és akkor csak "díszlet" az iskola az álmodban. A médiában hallott iskolai vérengzések és/vagy erőszak is nyújthatott némi táptalajt az álmod körülményeinek megjelenítéséhez. Talán a lelked mélyén félsz, hogy ez nálatok is megtörténhet. Vagy, mint az előbb írtam, az élet egyéb területén van félelmed a közbiztonságot, a saját testi épségedet illetően, s az iskola csupán azért jelent meg, mert ott sokat tartózkodsz a valóságban.

Az álmod másik része utalhat arra, hogy úgy érzed, ezen a helyzeten nem tudsz változtatni, nem tudsz segíteni. Nem érted, hogy miért történik, de úgy érzed, megoldást sem találsz rá.

Gondold végig az életedet, a lelki világodban jelenleg zajló folyamatokat, melyikre, mire húzható rá, akár szimbolikusan is az, amit az imént leírtam.

Ha megvan, s azt sikerül magadban letudnod és elengedned, akkor valószínűleg az álom sem jelentkezik újra.

2017. máj. 2. 16:59
 2/3 anonim ***** válasza:
6%

Anyádat, azt jelenti...

Ha minden szarságot kiírnék ide, amit álmodok, azt hiszem hülyét kapnának az emberek, mégsem vagyok bolond vagy mégis nem mégsem de talán mégis ja nem.

2017. máj. 2. 17:45
 3/3 anonim ***** válasza:

A Thoomas26 válasza mellé.

Megpróbáltam beleélni magam,az érzéseidbe,és érdekes dolgokat fedeztem fel:

A társaidat veszélyes helyzetben látod,de magad nem.Mivel nyomasztónak érzed a helyzetet,tehetetlenként vagy a veszélyeztetettek közt.

A kulcs,a felébredésnél van!

Nem látod át a veszélyforrást,csak a veszélyt.

Kérlek,ezen gondolkozz!

2017. máj. 3. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!