Mit jelenthet gyilkosságról álmodni?
Nagyon furcsát álmodtam...
Kb. 10 férfi volt az álmomban, akik engem kerestek. Én a hálószobámban bújtam el, az ágy alatt, mivel mindnél fegyver volt. Puska volt náluk. És egyszer csak a szoba ajtajában egy csapat rendőr jelent meg, mindenféle fegyverrel. A gyilkosok pedig feladták a reményt, és egymás elé álltak, az ágyam tetején és egymás fejéhez tartották puskáikat aztán elsütötték. Minden csupa vér volt és ember maradványok. Én pedig az ágy alatt dörömböltem, ordítottam, sikoltottam. Idegsokkos lettem.
Aztán felébredtem... azóta is ezen töröm a fejem, hogy mi lehetett ez?
én is sok ilyesmit álmodtam anno,pl magassarkúval egy férfi mellkasában voltam, mármint a sarok és addig forgattam benne, míg bele nem halt az illető.
ez akkoriban volt velem, amikor a barátom megcsalt, meg benne voltunk egy rakás stikliben és körözték a rendőrök, engem vallattak,meg ilyen zűrös korszakomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!