Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent fegyverrel álmodni?

Mit jelent fegyverrel álmodni?

Figyelt kérdés

Többször visszatérő álmom, hogy egy pisztoly van a kezemben, és a tekintetem teljesen rá szegeződik. Ezen kívül semmi más nem történik,pusztán sétálok gondtalanul miközben nézem a pisztolyt.

Furcsa,hiszen kétszer tartottam a kezemben életem során: egyszer egy iskolai kirándulás során amikor lehetőség volt katonai fegyvereket a kezedbe tartani, lőni viszont nem lehetett velük, másodszor pedig egyik haverommal gázpisztollyal lőttünk üvegeket.

2017. máj. 2. 03:08
 1/4 anonim válasza:

Hidd el, 60-as nénik ilyesmikről nem álmodnak.

Én ma roncs autókról, meg kísértetekről álmodtam, akik ülnek bennük.

Szerelő vagyok, és néha tele a búrám már az autókkal.

2017. máj. 2. 04:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt hiszem,nem érted az erőszak lényegét,eredetét,de az orrod előtt történik,és foglalkoztat.
2017. máj. 3. 09:08
 3/4 anonim ***** válasza:

az előttem lévő válaszával értek egyet

PONTOSAN:

fegyver egyenlő az erőszakkal

sétálás gondtalanul egyenlő azzal hogy,nemtudod mi tévő legyél miért kaptad ezt a fegyvert és mit tegyél vele

2017. máj. 4. 20:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem történik erőszak előttem, tehát nagy valószínűséggel nem tudom milyen, viszont mostanában sok gyilkossággal kapcsolatos dokumentumfilmet nézek.
2017. máj. 7. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!