Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Éjszaka kozepen felriadtam?

Éjszaka kozepen felriadtam?

Figyelt kérdés
Ez nem is alom igazabol,csak nem tudom milyen kategoriaba sorolni,ehhez van tobb koze.Tehat ejjel 2 korul felebredtem,rogton a telefonomhoz nyultam,megnyitottam a buszmenetrendet,rakerestem valami busz indulasara,sot meg a megallot is beallitottam,hogy ahhoz a bizonyos megallohoz kb mikor er a busz,aztan kileptem es visszaraktam a telefonom.Aludtam tovabb.Ez szerintetek miert volt?Olyan fura,mert nem is gondolkodtam meg semmi,ahogy felebredtem rogton a telefonomert nyultam.Kozben igy egyszer sem alltam meg gondolkodni ,hogy mit miert csinalok mintha tudatalatt tudtam volna,hogy most ezt kell tennem vagy valami.Veletek volt mar hasonlo?Csak en gondolom tul vagy ez normalis?
2017. máj. 1. 23:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Azért történt ez veled, mert ez az egész,hogy te beállítod a menetrendet a telefonodon a napi teendőid közé tartozik,úgymond megszokás részedről már. Ezt elfelejtetted,a tudatalattid pedig rájött, hogy valami a megszokott napi értékrendedből hiányzik. Tehát a tudatalattid annyira elraktározta az információt,hogy ezt a reakciót váltotta ki belőled.
2017. máj. 2. 03:11
 2/2 thoomas26 ***** válasza:
100%
Ha ez a napi rutinod része, akkor teljesen igaza lehet az első válaszolónak. Ha nem feltétlen, akkor annyi plusz jelentése lehet még neki esetleg, hogy mennél/menekülnél valahova, akár szó szerint, akár szimbolikus értelemben.
2017. máj. 2. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!