A minap egy nagyon kulonos, furcsa almom volt. Amint felriadtam, bekapcsolt a tuzjelzo. Jelenhet ez valamit? A tobbi lent.
Elore bocsi az ekezetert.
Nos, sosem emlekszem az almaimra, meg akkor sem, ha ejszaka felriadok ra.
Az alomban egy kisfiu szerepelt, akit girtelen megtamadott egy kolibri. A madar a kissrac nyakaba dofte a csoret, aztan egy mondatott " olvasott ra ", ami meg mindig a fulemben cseng: " Talald meg a tuzet, aztan ebreszd fel! "
Erdekesek az almok ( mondjuk tulzas nelkul 16 elet evem alatt ez az egyetlen almom amire emlekszem. ), ebben semmi kulonos nincs, viszont amint felriadtam arra, hogy valami belenyilal a nyakamban, es magamhoz tertem (5-6 masodperc ) hajnalban, akkor a kollegiumban, egy szobaval feljebb beindult a tuzjelzo. ( hozzateszem, pont elozo nap jott szoba azzal a lanykaval a kolibri, mint madar. )
Biztos almodtam, gondoltam, de nem. Reggel tobben jeleztek, hogy hallottak a tuzjelzot, ami ok nelkul indult be.
Szerintetek van ennek valami jelentossege, vagy a veletlen jateka?:)
lany vagyok.
Találd meg a tüzet,aztán ébrezd fel- aztán szól a tűzriasztó.
TUTI JELENT VALAMIT. Lehet,hogy tűzgyújtásra buzdít valami?
Legalábbis nekem úgy tűnik. Vagy:
Szerintem akkor tüzes természetű vagy.Lehet,hogy arról van szó,hogy nem kellene magadba folytanod ezt a tulajdonságodat,mert nagy szükség lehet rá.
Lehet,hogy ki kell állnod magadért vagy valaki másért.
A kolibris részt elmagyaráznád részletesebben?,mert azt nem értem,hogy mit írtál zárójelben.
De a kolibri képes űgyebár gyors szárnymozgatások segítségével egyhelyben repülni.Lehet,hogy neked is csak egy dologra,egy időben kell koncentrálnod a majd jelentkező problémára.Az biztos,hogy ez egy amolyan előre látó álom.Vagyis előre felkészít a tudatalattid egy jelentkező problémára.
Legalábbis szerintem.
Huhh, ennyi mindent jelenthetnek az almok? Erdekes. :)
Kolibris resz: ugye a lanyka, akinel bekapcsolt a tuzjelzo. Na, vele beszelgettem az alom elotti esten, teljesen random dologkent szoba jott a kolibri, hogy milyen aranyos madarka.
ez csak ennyi volt.
Nagyon szívesen máskor is!
Sokszor álmodunk arról amiről beszélünk elötte.Ez még jobban megerősíti azt,hogy fontos ez az álom.Mert: régen az emberek annyira hittek az álmok jelentőségébenn,hogy többször megismételtek egy kérdést vagy kérdést és az álmuktól várták a választ.
Lehet,hogy nem véletlen,hogy kolibrikről beszéltetek.Azért én a te helyedben rajzolnék egy ilyen madarat és sokszor színezgetnék a szabadidőmben.Mert a kolibri elég színes. (külömben néhány hónapja több kolibrit rajzoltam virággal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!