Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Nagyon ritkán emlékszem az álmaimra, de ez most teljesen bevésődött az agyamba. Van egy új kollégám, rendes fickó, de nem nagyon beszélek vele, olyan két ajtós szekrény figura, akitől egy sötét sikátorban elrohannál. Szóval azt álmodtam, hogy vele vagyok az irodában, nem volt rajtam ruha, ő viszont fel volt öltözve, és éreztem hogy szexeltünk, de magára arra nem,. Emlékeszem a bűntudatra, és arra,hogy undorodtam magamtól. Aztán már a szüleim régi házában voltunk, és veszekedtünk, én mondtam, hogy soha többé nem érhet, hozzám, ő pedig ordított velem, hogy ezt nem én fogom eldönteni, azt csinál amit akar. A következő kép megint az irodában volt, de csak egy ágy volt az asztalom helyén, láttam, hogy minden munkatársam engem néz, és utána láttam magam, megint ruha nélkül, és kollégám mellettem volt és meg akart csókolni. Én sikítottam és erre ébredtem fel, meg arra, hogy remegek. Azóta kiráz a hideg a közelében is. Mit jelenthet ez?
2017. ápr. 27. 10:19
 1/1 thoomas26 ***** válasza:
A lelked mélyén tartózkodsz az új kollégádtól. Ugyan jelentheti az álmod azt, hogy ennek ellenére titkon szexuális kíváncsiságot is éreznél iránta, de ezt az álom jellegéből adódóan nem tartom túl valószínűnek. Inkább a lelked mélyén taszítólag, felsőbbrendűnek és félelmet keltőnek hat rád az ilyen típusú emberekről, az életedben megszerezett emlékek és kialakult eszmerendszeredből adódóan. Talán félsz attól, hogy bánthat, hogy bármiképpen kárt tehet benned, s hogy ezzel kényelmetlen helyzetbe hozhat a munkahelyeden, a munkatársaid előtt. Az álmodban a szexuális aktus valószínű csak szimbolikus jellegű.
2017. ápr. 27. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!