Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hatalmas telihold mit jelent?

Hatalmas telihold mit jelent?

Figyelt kérdés
Sziasztok!különleges álmom volt az èjjel.hatalmas telihold jelent meg az ègen akkora kb mint egy családi ház.kimentem a teraszra megnèzni vittem is magammal a mobilom hogy megörökítsem.a hold körül zöld köd volt elèg fura tudom.voltak ott más emberek is akik nèztèk.egyik pillanatban a hold átváltozott arca lett majd megindult felettem ès gyorsan átsuhant az ègen.nem volt fèlelmetes de kellemes sem.fura volt.utána nèztem de nemigazán találtam jelentèst.tudnátok segíteni?előre is köszi.28/L

2017. ápr. 25. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hatalmas fantáziát.
2017. ápr. 25. 13:43
 2/4 thoomas26 ***** válasza:
100%
A teliholdhoz bizonyos nézetek akár félelmetes motívumokat, legendákat is társítanak - s ehhez hasonlót hallhattál mostanában, vagy már nagyon régen, s a tudat alattidban megmaradt. Ha mostanában, akkor az ahhoz fűződő bizonytalanságod, némi félelmed jelent meg az álmodban - kvázi egy pici hitelt adtál e híreszteléseknek. Ha viszont már régen (talán nem is emlékszel rá), akkor valami más, talán egy picit különösnek számító dologtól, eseménytől való félelmedet, tartózkodásodat jelenítette meg az álmod, amit a tudatod a teliholdhoz kapcsolt a tudatalattidból.
2017. ápr. 25. 15:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer pár éve zöld teliholddal álmodtam.Az is hasonló,nem?Nekem az jós-álom volt,bár neked ettől még nem biztos

nekem egészségügyi dolgot jósolt meg(bajt)

2017. ápr. 25. 23:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt, hogy álmodban a Hold a Föld árnyékkúpján kívül volt.
2017. ápr. 26. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!