DyttaDetty kérdése:
Álmomban egy mondatot hallottam, rendkívül tisztán. A márciusi levelek áprilisban lehullanak. Még álmomban meg is fejtettem: márciusban született édesapám áprilisban meghal. Remélem, hogy nem ez fog történni. Szerintetek mit jelenthet az álom?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 26. 21:36
1/5 anonim válasza:
De sajnos igen,születés,és halál.
2/5 anonim válasza:
Nem hiszem, ez csak egy álom. Nyugi.
3/5 anonim válasza:
inkább azt hogy megváltoznak a körülmények rossz irányba
4/5 thoomas26 válasza:
Az ilyen álmok, bár rendkívül erősek, konkrétak és ennek megfelelően nyomot hagynak bennünk, jelentésük szerencsére nem feltétlen szó szerinti. Nyilvánvalóan előfordulhatnak konkrét jelentéssel bíró álmok is az ilyen típusúak között, de bízzunk benne, a te esetedben nem ez áll fenn. Ha nem, akkor csupán félsz ettől a lehetőségtől, nem szeretnéd mindezt és az ehhez kapcsolódó félelmed öltött ilyesformán testet az álmodban.
5/5 anonim válasza:
Szerintem biztos nemfog meghalni .nekem is volt már ilyen . Lehet hogy fog valami érni pl kudarc de halált azt nem hiszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!