Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Megálmodtam a halálom időpontj...

Megálmodtam a halálom időpontját, mire utalhat?

Figyelt kérdés
A nagypapám tavaly novemberben távozott el, nagyon közel álltunk egymáshoz. Gyakran vele álmodom, általában kellemeset, de az egyik nap, megjelent álmomban és közölte, hogy jövő tavasszal én is meg fogok halni. Nem hiszek az álmok beteljesülésében, de ez aggaszt egy kicsit. Mit jelenthet ez?

2017. ápr. 24. 18:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jaj bocsi, most látom, hogy jövő tavasz.
2017. júl. 13. 12:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne parázz,szinte teljesen lehetetlen hogy tényleg a halálod napját álmodtad meg:)

Már csak azért is, mert a jövő kiszámíthatatlan, minden percben változtatod valamilyen irányba.

2017. júl. 25. 18:16
 13/14 anonim válasza:
A halál az álomban azt jelenit, hogy valami változás lesz az életedben, valamin változtatni szeretnél, semmiképp nincs valóság alapja.
2017. júl. 28. 21:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Ha bárki idetévedne és érdekelné, jelentem, élek! :D
2019. jún. 16. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!