Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
azt álmodtam ma hogy sétálok és egyszer csak meglátok egy nagy négyzet alakú kerítést ami tele van emberekkel és sietnek és olyan nyugtalanok de nem pánikolnak és átléptem a kerítésen és azt veszem észre hogy fehéren világítok és csak sétáltam tovább.Ez mit jelenthet?2010. máj. 14. 11:02
2/11 A kérdező kommentje:
úgy nem bírom ezt a gyereket aki folyton ilyeneket írkál a kérdésekhez.
2010. máj. 14. 11:53
3/11 anonim válasza:
Azt jelenti hogy egy medvedisznóember vagy.ÉÉÉÉÉÉÉS még terhes is !!
4/11 A kérdező kommentje:
Kevesebb south parkot kellene nézni!!!:D
2010. máj. 14. 18:34
5/11 anonim válasza:
de téll olyan idegesitő..az ember tök komolyan kiváncsian kérdez ilyet mert érdekli hogy miért mi hogyan és akkor ilyen marhát is csak hülyeségeket birnak beirni..
7/11 A kérdező kommentje:
:D
2010. máj. 14. 18:45
8/11 anonim válasza:
h végre legyen egy normális válaszod.. bonyodalmat jelent, és vmi váratlan dolgot az életedben :)
9/11 A kérdező kommentje:
köszi a rendes választ:D
2010. máj. 23. 17:26
10/11 anonim válasza:
A világvégekor te hozol békét és mégse lesz világvége!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!