Nagyon nagy hatással volt rám egy álom, mit jelent ez?
Nekem is volt már olyan, hogy álmomban teljesen "élethűen" szerelmes lettem egy lányba, akit soha nem láttam még előtte. Esetleg lehet, hogy valamikor futólag láttam az utcán és megmaradt a tudatalattimban. Vagy az elmém kreálta. Mindenesetre borzasztó volt felébredni, hiszen olyan szeretetet éreztem viszonzottan, amit talán még az életben sem soha.
Érdekes... :)
Persze akár azt is bele lehetne beszélni, hogy párhuzamos univerzum, meg ilyenek. :)
Azok az álmok, melyek kifejezetten nagy hatással vannak ránk, mindenképpen az álmainknak egy különleges típusát jelentik. Általában az emlékeinkben is nagyon sokáig megmaradnak. Reggel kifejezetten szomorúak vagyunk, hogy véget ért (pozitív álom esetén), s majdnem úgy érezzük, hogy tényleg valóság volt.
Lehetséges, hogy több köze van a valósághoz, mint gondolnánk - ezért ennyire elsöprő erejű. Ilyenkor az álombeli szerelmi partnerünk elképzelhető, hogy egy olyan valóságban is létező lélek, akivel előző életünk vagy életeink során meghatározó kapcsolatunk volt. Nem csoda hát, ha a felbukkanása felzaklat bennünket, még ha jó értelemben is. Az álombéli körülmények persze már lehetnek általad kreáltak is.
Persze nyilvánvalóan annak is megvan az oka, hogy miért pont akkor jön egy ilyen álom, amikor jön. Talán jelezni akar valamit, talán ráébreszteni akar valamire, talán egy jelenleg a lelkedben zajló folyamathoz kötődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!