Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Az igaz hogyha alvas kozben...

Az igaz hogyha alvas kozben valamilyen beszedet hallunk (direkt erre a celra) akkor azaz hatassal van rank?

Figyelt kérdés

2014. jan. 9. 23:15
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Igen. Akkor kell mondatni a szüleiddel, hogy tanulj
2014. jan. 9. 23:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezt nemertem.
2014. jan. 9. 23:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem igaz. Viszont ha valaki alvás közben vízbe teszi a kezed, bepisilsz az ágyba
2014. jan. 10. 00:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Ezt kiprobalom:DDDDDDDDDDD
2014. jan. 10. 08:29
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Igaz ha alszol kikapcsol az agy azon resze amely a hazugsagfelismeresert felelos,azert ha tv elott elalszol akkor mindemt feltetel nelkul elhoszel ami ott elhangzik(amugy sem gondolkodnak az emberek ugyh. Manapsag mar kenygetelen)
2014. jan. 12. 11:42
 6/8 anonim ***** válasza:
nem tudom, de előfordult már, hogy elaludtam a bekapcsolt tv mellett és az álmomba beleszövődött a film... helyszínek, karakterek... így akár lehetségesnek is tartom.
2014. jan. 14. 08:22
 7/8 Kanye West válasza:
100%
Persze, át lehet programozni a tudatalattid. De sokszor lekell játszanai, minden este. Pár hónap és már szemmel látható a valtozás! Ez lehet saját hanganyag, de pl. Balogh Bélának is van ilyen hangoskönyve.
2014. jan. 15. 12:21
 8/8 anonim ***** válasza:
ijet már látam mesébe de ha minden nap alszik az ember valoszínüleg felkel ha hangokat hal és orvoshoz meg vagy ha ot van valaki akor szol hogy kuss
2014. jan. 18. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!