Az igaz hogyha alvas kozben valamilyen beszedet hallunk (direkt erre a celra) akkor azaz hatassal van rank?
Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 23:15
1/8 anonim válasza:
Igen. Akkor kell mondatni a szüleiddel, hogy tanulj
2/8 A kérdező kommentje:
Ezt nemertem.
2014. jan. 9. 23:25
3/8 anonim válasza:
Nem igaz. Viszont ha valaki alvás közben vízbe teszi a kezed, bepisilsz az ágyba
4/8 A kérdező kommentje:
Ezt kiprobalom:DDDDDDDDDDD
2014. jan. 10. 08:29
5/8 anonim válasza:
Igaz ha alszol kikapcsol az agy azon resze amely a hazugsagfelismeresert felelos,azert ha tv elott elalszol akkor mindemt feltetel nelkul elhoszel ami ott elhangzik(amugy sem gondolkodnak az emberek ugyh. Manapsag mar kenygetelen)
6/8 anonim válasza:
nem tudom, de előfordult már, hogy elaludtam a bekapcsolt tv mellett és az álmomba beleszövődött a film... helyszínek, karakterek... így akár lehetségesnek is tartom.
7/8 Kanye West válasza:
Persze, át lehet programozni a tudatalattid. De sokszor lekell játszanai, minden este. Pár hónap és már szemmel látható a valtozás! Ez lehet saját hanganyag, de pl. Balogh Bélának is van ilyen hangoskönyve.
8/8 anonim válasza:
ijet már látam mesébe de ha minden nap alszik az ember valoszínüleg felkel ha hangokat hal és orvoshoz meg vagy ha ot van valaki akor szol hogy kuss
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!