Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Van erre valamilyen megoldás?...

Van erre valamilyen megoldás? Lehetséges e ez?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy lehetséges e valamiféle módon egy ember elméjébe egy gondolatot elültetni, illetve egy bizonyos rögeszmét szertefoszlatni.... Nem rég ért véget egy kapcsolatom, és az a téveszme vezetett ehhez, hogy én megcsalom és ezt már 100% ra vette, minden apró jel ezt a rögeszméjét szolgálta... Mivel mással van már én belenyugodnék ha átélné, vagy átlátná azt, hogy mennyire nem volt igaza, és mennyire szerettem.... Létezik ilyen valamiféle módon agy-agy között, vagy álmain keresztül vagy másképp, valahogy úgy, mint az eredet című filmben csak persze ezoterikus keretek között??
2013. febr. 3. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:

A legjobb amit tehetsz az hogy teljesen megbocsájtod neki.

rajta már nem segthetsz, de magadon van még mit.

Szabadulj meg a haragodtól. bocsáss meg.

ezt tudom ajánlani nem a mágiát.

2013. febr. 3. 13:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Próbálkozik z ember, de ez a legnehezebb, amikor úgy érzi megtett a tőle telhető legtöbbet mégis olyannak állítják be amilyen valójában nem...
2013. febr. 3. 13:08
 3/7 anonim ***** válasza:

"Mivel mással van már én belenyugodnék ha átélné, vagy átlátná azt, hogy mennyire nem volt igaza, és mennyire szerettem..."

Ez nem szeretet, hanem bosszúvágy, ehhez pedig ne várj segítséget! (De megnyugodhatsz, egyébként sem lehetséges az, amit kérdeztél.)

2013. febr. 3. 14:58
 4/7 anonim ***** válasza:
olyanról hallottam hogy ha erősen koncentrálsz valakire hogy üzenni akarsz neki a tudatalattija megérzi és rád gondol,de ennyi az egész,azt nem tudod elérni hogy ugyan azt érezze amit te
2013. febr. 3. 16:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne törődj azzal, hogy mit gondol, keress valakit aki jobban megérdemel és egészséges kapcsolatban tudsz élni vele. Ne lovagolj egy "ketyós" ex emlékén. Ajánlom a Megbocsátás útja hangoskönyvet, én nagyon szeretem, mindig segít enyhíteni a fájdalmon!
2013. febr. 3. 18:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Nyilván idővel túllép az ember, csak még elég friss a seb....
2013. febr. 3. 18:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Az Eredet története teljesen irreális. Az ezotéria pedig...

Egyébként ha valaki olyan hülye, hogy indok nélkül gyanakszik rád, akkor nem érdemes vele lenni. Nem egészen mellesleg azok szoktak a leginkább gyanakvóak lenni, akik éppen megcsalták a párjukat. Mert abból indulnak ki, hogy ha ők olyanok, akkor a másik aztán biztos.

2013. febr. 14. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!