Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nagyon nagy hatással volt rám...

Nagyon nagy hatással volt rám egy álom, valaki segítene?

Figyelt kérdés

Most költöztem nagyon messze a régebbi lakóhelyemről, és rá 6 hétre jött ez az álom:

Fekszem az ágyban, este van. A két sötétítő függöny mögül konyokhajlatig egy kéz látszik. Szép mozdulatokat ír le a levegőben, de mégis olyan rémisztő. Tudom, hogy nincs senki a függöny mögött.

~ képszakadás ~

A szoba felé tartok. Megfújja a szél a függönyt a nyitott ablakon keresztül. Előtte a padlón egy kislány árnyékát látom. Erőt veszek magamon és arrébb húzom a függönyt. Nincs ott senki.

~ képszakadás ~

Félve barátom ölébe kucorgok, és elmesélem hogy szerintem van valami a házban.

Ennyi lenne, napok óta a fejembe jár és mostmár nagyon kíváncsi lennék mit jelenthet. Nyilván nem kérek hajszálpontos megfogalmazást, de jól esne egy minimális ötlet is! Előre is köszönöm!

16/L

2016. aug. 10. 00:15
 1/9 anonim ***** válasza:
tündér
2016. aug. 10. 07:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Az álmoknál sosem azzal kell foglalkozni, amit látsz, hanem amit érzel. Ez összefüggésbe hozható azzal, hogy elköltöztetek, és tudat alatt még mindig nem szoktad meg a környezetet, vagy valami taszít.
2016. aug. 10. 08:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Kérdezősködj a ház múltjáról.Talán van ott tényleg valami, ami közölni próbál veled valamit.
2016. aug. 10. 19:53
 4/9 anonim ***** válasza:
kar - karnis - reinkarnáció!
2016. aug. 10. 22:24
 5/9 anonim válasza:
szerintem te lulut és pixet láttad álmodban aztán mesélted a barátodnak milyen jót supportoltál
2016. aug. 10. 23:06
 6/9 anonim ***** válasza:

A kéz, az árnyék, a félelem, amit kivált...

Valószínüleg rosszul érzed magad az új szobádban, és ennek elsődleges oka az ablak lehet. Nehéz megmondani, kire miért hat úgy egy helyiség, ahogyan hat, ez személytől függ. Az álmodban ez a nyomasztó érzés azért jelentkezik e képek formájában, mert számodra az ilyen horrorisztikus képek szimbolizálják a legkifejezőbben a negatív érzelmeket (Nálam például ugyanez észszerűtlen térelrendezésben, vagy ronda tárgyakban jelentkezne.). Próbáld meg szebbé tenni a szobádat, ha tényleg az ablakkal van gondod, akkor pl. diófa lambéria és pasztellsárga tapéta, vagy ahogy tetszik.

2016. aug. 10. 23:48
 7/9 anonim válasza:
én hiszek a szellemekben, de hidd el ez nem az! Vagy még nem szoktad meg az új környezetet, vagy valami miatt zaklatott vagy.Az egyik ismerősömnek is ijene volt. Új munkát talált, máshol kezdett el dolgozni, és elmúlt!
2016. aug. 11. 19:27
 8/9 DeMoR ***** válasza:

sziaa... hát figyelj én 6. -al értek egyet :D.. valóban csak tudatja veled az agyad hogy ez nem az a hej amit megszerettél megszoktál ... ismerd meg a szomszédaidat (közelit, távolit...) minél jobban ;) ... tedd sokkalta otthonosabbá az házat, kertet főként a szobád , vagy ahol idődet legtöbbször töltöd :D ...

szép napoot :D !!

2016. aug. 11. 22:23
 9/9 anonim válasza:
Vagy láttál vagy hallottál hasonló filmet/történetet. Én is arról álmodok amit néztem vagy ami épp érdekelt aznap.
2016. aug. 12. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!