Mit jelent ha álmomban eltört a lábam?
Álmomban egy igen érdekes csúzdán csúszkáltam, ami nagyon hosszú és egy kicsit veszélyes is volt, mert elég csavarosan volt megépítve, úgy mint egy hullámvasút. Ezenkívül egy havas, erdős terepen volt elhelyezve ez az egész.
Ez egy extrém sport lehetett, mert mindig újra és újra próbálkoztam, végül már a biztonsági övét is elhagytam, annyira jól ment. Aztán következett be a baleset, ugyanis az egyik kanyarnál kizuhantam a csúzdából és lábra estem.
Később kiderült hogy nem is a baleset, hanem a farkasok okozták a lábtörést azzal, hogy meg akartak enni :D
Majd törött lábbal újra és újra elkezdtem megint vissza járni arra a helyre mert le akartam győzni a félelmemet. A végén már a lábam is rendbe jött. Bár nem vagyok benne biztos mert már felkeltem akkor :D
Kicsit hosszú lett, bocsi.
Szerintetek mit jelenthet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!