Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent egy ilyen álom?

Mit jelent egy ilyen álom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy katona voltam,hasonló egyenruhám volt mint amit a britek hordtak a világháborúba vagyis a sisak olyan volt,ilyen trópusi helyen harcoltunk.Majd maláriás lettem,és a felébredésik azt álmodtam hogy szenvedek a láztól.
2017. márc. 29. 16:54
 1/3 anonim válasza:

Mik azok a katonaéletről vagy háborúról szóló történetek amik a legjobban megragadtak benned? Lehet ez a nagyszüleid, dédszüleid története, film, könyv, játék, akármi.

Hol találkoztál még ilyen egyenruhával? Vajon miért pont ez volt rajtad?

Kik ellen harcoltatok? Hogy érezted magad? Féltél a haláltól? A bajtársak és az ellenségek között voltak ismerős arcok? Ha igen, vajon miért pont az volt a szerepük ami?

Ha ilyet álmodnék, ilyen és hasonló kérdésekre próbálnék választ találni. Emellett valamelyik netes álomfejtés szótárban is körülnéznék, kerülve az olyan forrásokat amik messzemenő következtetéseket vonnak le, vagy álom alapján jósolnak mert az egy baromság. Krúdy Álmoskönyve szerint pl. ha álmodban kihullik a fogad, meg fog halni a testvéred... -.-

2017. márc. 29. 18:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Sok mindent jelenthet. Érdekel a katonaság, szeretnél katona lenni, katonás dolgot néztél vagy olvastál előtte, félsz a betegségtől, stb.
2017. márc. 29. 19:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Olvastam egy könyvet,a világ elit alakulatairól,és a britek világháborús egyenruhája az tetszik,föleg a sisak,de hogy kik ellen nem tudom,japánok ellen szerintem.
2017. márc. 29. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!