Álmomban öngyilkos voltam! Mit jelent ez?
Egy éjszaka kétszer is öngyilkos voltam álmomban! Az elsőben egy sötét vízbe mentem bele, ahol valaki hírtelen lenyomott, beleakadtam a hínárba, próbáltam menekülni, mikor már fogyott az erőm akkor kezdett a víz lenyugodni, éreztem hogy itt a vég és megláttam az alakot aki a vízbe nyomott és én álltam ott.
A másidoknál már egy parkban ültem, begyógyszereztem magam és egy üveg bort ittam, jött értem egy fickó véres talicskával, majd ő elvisz mikor el kell. Videót is készített amin integetek, majd összeestem, de még éltem, láttam ahogy sürgölődik körülöttem és sírni kezdtem, vissza akartam forgatni az egészet és nem megtenni. Majd zokogva keltem.
Miért álmodtam egy éjszaka kétszer is a halálommal? Nagyjából utána néztem a neten, de jó leírást nem találtam. Köszönöm a válaszokat!
Én ma éjjel álmodtam azt hogy kiugrottam az a negyedik emeleti erkélyről, ráestem a nyakamra és meghaltam. Fura érzés volt... csak annyi volt a halál pillanata, hogy hirtelen eltűnt minden. De ugye a semmit nem lehet érezni.. szóval láttam magam kívülről ahogy leesek, de közben éreztem is a zuhanást, aztán csak a feketeség. Álmomba azt éreztem hogy megijedtem kicsit, de nem féltem.
Én félek, nem tudom mit jelent, egész nap nyomaszt és szerintem még egy ideig fog is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!