Kiráz a hideg, miért álmodom ezt?
Valószínűleg "tudat alatt" vágysz arra, hogy rendeződjön a kapcsolatotok. Rendes, békés családot szeretnél. A süti, mint az életben a finomság, a jó dolgok megtestesítője jelképezheti, hogy szeretnél jóban lenni a nevelőapáddal, közösen együttműködni vele, a kapcsolatotokat helyrehozni. Az, hogy együtt dolgoztál vele, azt jelképezheti, hogy az életben is szeretnél vele jó kapcsolatot ápolni, olyan apa-lánya kapcsolatot, közös programokkal. Viszont mi az, ami a finom sütihez kell? A cukor. Ezt ti kihagytátok a süteményből, mint annak legfőbb alkotóját. Ez jelzi azt, hogy nincs minden rendben a valóságban, hiányzik a szeretet, az együttműködés a családban, úgy érzed, hogy te nem biztos, hogy tudnál feltétel nélkül együttműködni azzal az emberrel. Ezt bizonyítja az is, hogy az életben valósággal irtózol tőle, kerülöd amennyire lehet. Ezzel tisztában van az agyad is és a cukorhiánnyal arra is jelezhetett, hogy a valóságban hiányzik valami ahhoz, hogy ti képesek legyetek békét kötni és jól együttműködni.
Én pszichológiai szempontból ezt tudtam kihozni az álmodból. Remélem, tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!