Mit jelent ha azt álmodtam, hogy leszbikus vagyok?
Figyelt kérdés
Este azt álmodtam , hogy elraboltak és egy szobában smároltam egy ismeretlen lánnyal . Lehet ennek valami jelentősége ?2017. márc. 21. 21:47
1/6 anonim válasza:
Az álmokat két féle képpen (?) lehet értelmezni, két feltevés létezik,hogy melyik helyes, nem tiszta:
1. Az álmunk a vágyainkat vagy a tudat alatti vágyainkat "testesítik" meg. Esetleg a feldolgozatlan élményeket.
2. Az álmunkban minden szereplőt a mi agyunk mozgósít és ruház fel tulajdonságokkal, ergo minden szereplő mi magunk vagyunk másféle alakban. Ez kicsit érthetetlen, az értelmét max. mi fejthetjük meg.
Vannak leszbi hajlamaid?
2/6 anonim válasza:
Vagy vannak ilyen hajlamaid tudat alatt, vagy csak simán "rosszat" álmodtál. Nem kell neki nagyobb jelentőséget tulajdonítani, csak egy álom.
3/6 anonim válasza:
Minden férfiban,és nőben van férfi,és női hormon is.Ennek megfelelő aránya határozza meg a nemiséget.
Bizonyos hatások az arányokat összezavarhatják.
4/6 anonim válasza:
Semmi különöset nem jelent. Lehet, hogy egyszerűen kíváncsi vagy rá, milyen lehet lánnyal. Nem feltétlen homoszexuális hajlamot jelent.
5/6 anonim válasza:
Jesszus dehogy is! Nem kell leszbinek lenni hogy ilyet álmodj. Ez azt jelenti hogy nem feltétlenül a saját nemeddel kapcsolatban de egyéb nem megélt szexuális vágyaid vannak ahogy már elöttem mondták
6/6 anonim válasza:
(Bocs folytatom) ahogy már elöttem mondták te magad vagy és olyan tulajdonságokat vagy bátorságot szeretnél suexuális téren amilyen az álombéli partnered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!