Miért álmodok ilyet leszbikusként?
Viszonylag gyakran álmodom, hogy péniszem van és használom is. Mi állhat a háttérben?
Leszbikus vagyok, de nőiesebb fajta, és jól is érzem magam így.
És ha a barátnődnek alul pénisze volna, az izgatna?
Mi jobb egy nőben, mint egy férfiban?
Amúgy biológialig nő vagy. Potenciális anya.
El tudnád képzelni segédeszköz(ök)kel a szexet?
Mennyire vannak vágyaid erre vonatkozóan? Vagy esetleg már próbáltad?
Lehet álmodban izgat a téma, de a valóságban ha adott lenne a szituáció, már visszakoznál?
Egy alkalmat lehet megérne hogy kiderítsd, persze ha van megfelelő partnerrel aki megértő, támogató, és elfogadja ha a végén mégse mennél bele.
Aztan ki tudja, lehet bejön, és visszatérő elem lesz, vagy egyszer megvolt, és Ennyi. :D
Remélem segitettem valamennyire. :)
20/l/l
Bp.
(én magam amúgy még nem használtam semmiféle eszközt, de engem is izgat gondolatban, aztán majd ki tudja hogy mi lenne éles helyzetben :D)
Ja, meg ami még eszembe jutott csak az elobb elfelejtettem leirni ><
Hogy mennyire vagy domináns a szexben amúgy?
Lehet az álmod ennek az egyik jele, hogy jobban szeretnéd te irányítani a dolgok menetét.
Azt hiszem nem most fogok belemenni a melyik nem jobb es miert temaba :)
Az exemmel kiprobaltuk egyes eszkozoket, koztuk a felcsatolhatos mudolgot is, viszont nagyon nem tetszett. Egyikunkon sem.
Szinte mindenben alarendelem magam. De a szexben mindig en vagyok a kezdemenyezo, a bevallalosabb, nem dominans, viszont valahol megis en iranyitom a dolgot.
Koszi utolso a valaszod, elgondolkodtat
"Leszbikus vagyok, de nőiesebb fajta" -
viszont álmod arra mutat, tudat alatt szeretnéd kipróbálni a "másik oldalt" is.
Én ne vagyok leszbikus mégis álmodtam már ilyet.
Egyszerűen valahonnan összerakta az agyam.Nem kell különösebb jelentést keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!