Hogyan és miért álmodunk meg előre dolgokat?
Még a nyáron volt olyan hogy azt álmodtam hogy az öcsémmel vagyunk a mekibe és oda jön hozzánk köszönni az egyik osztálytársa majd leül a tőlünk baloldali helyre.
Majd rá egy héttel (úgy hogy már el is felejtettem az álmot) elmegyünk mekizni és megtörténik ez a jelenet (persze a fiút már ismertem elötte is).
Meg olyan is volt kb.1-1,5 hónapja hogy azt álmodom hogy ülök infón és étlapot szerkeztettünk wordbe (pizzázó étlapját).
Majd kövi infó órán beugrik ez a jelenet. Ez elég ilyesztő. Gondolom sok mindenkivel volt már ilyen, szóval tudjátok milyen.
Esetleg valaki tud valamit erről hogy miért és hogyan "csináljuk" ezt?
Válaszokat előre is köszi. :D
Szia! :)
Miértet azt nem tudok írni, de elmondom, amit én tapasztaltam. Nálam az a jellemző, hogy amit egy az egyben megálmodok (nyilván később derül csak ki, amolyan deja vu), azokra sosem emlékszem, tehát nem tudom reggel elmondani, hogy mit álmodtam, maximum néhány embert, vagy helyet, de semmi mást.
A másik dolog pedig az, hogyha emlékszem rájuk, akkor az sosem úgy fog bekövetkezni, hanem van egy mögöttes mondanivalója a jövővel kapcsolatban.
Én minden esetre vezetek egy füzetet, amibe mindent leírok, akárcsak egy-két mondatot a biztonság kedvéért. Volt már, hogy a segítségemre volt. Többször is.
Egyébként pedig szimplán jók a megérzéseim. A nőknek egyébként is jobbak, de az enyémek néha rémisztőnek is hatnak. Együtt tudok élni velük, de a környezetem nem tudja teljesen elfogadni ezt az "adottságomat".
19L
A leszületésünk előtt eltervezzük az életünk főbb vonalait, s ennek tudatában is vagyunk. Azonban a születésünk után mindez elfedésbe kerül az éber tudatunk számára. Álmunkban azonban olyan tudatállapotban vagyunk, hogy képesek lehetünk képeket látni abból a "filmből", amit már egyszer születésünk előtt "végig néztünk".
Lehetséges, hogy a szellemi vezetőd hagyta, hogy láss meg álmodban egy jövőképed, emlékezz is rá, s hogy miután megtörténik a valóságban is, higgy a "természetfelettiben".
Az első a nagyszámok alapján megtörténhet, a másodikál meg csak annyi köze van a kettőnek egymáshoz, hogy számítógép előtt ültél.
Ezek alapján a kérdés nen létjogosult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!